Djete je alergično, čim je pozitivno ali neki mogu to tolerirati i do 2 razreda, a moji ne mogu ni nešto kaj je nultog razreda. Svakako ako misliš dojiti izbaci sve mliječno, njemu nemoj davati mliječne stvari, budi i na oprezu kod kruha i svega kaj je sastavljena od više tvari. Sad tebi se možda može iz tijela izbaciti mlijeko za 2tjedna,ali to ne znači da će odmah i on pozitivno reagirati, tako da se dijete pridržavaj što duže, kod mog klinca su rezultati dolazili i do pol godine godinu kasnije, bitno da dođu. Ono kaj sam ti rekla neke namirnice ne testiraju jer ne ciljaju N njih pa ponekad rezultat puno opasni ili ga nema a očekuješ ga, to se meni isto desilo s klincima, ali kad se pogodi bitna stvar onda se rješava. Sretno s svime, počni razmišljati kaj s klincima nakon porodiljskog, i svakako traži da otiđe kod gastroenterologa. U svakom slučaju će ti netko dat savjet i za zamjenska mlijeka koja idu na recept, moj klinac se nije nikad naučio na njih, a ponukana kak se zbivalo s klikom radom sam i odustala. Svakako ustrajati Na dojenju koliko ćeš moći, nije problem držati djetu ako imaš cilj. U svakom slučaju očekuj da ćeš i dosta s mršavljeti pa ako ti to nije baš must, onda vodi računa kak zamjenski napraviti da sve štima. Probaj uvesti sebi kimono ulje i ulje no cura, noću rak možeš i njemu davati, a te neki probiotik