Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Kratki ciklusi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da ja nesto napisem.....
    ...moji ciklusi su također kratki 24-25-26 .....menga zadnjih par mj..svega 2 dana ..dr. kazu to je ok....ja trudna nisam.....dali je to razlog ne znam....ovulaciju imam....lh trakice pokazuju 13 dc ovulaciju...hm....pila sam 2 mj.caj vrkutu i prestala jer....mi je jos vise skratila ciklus na 23dc e sad budi pametan hormoni su mi ok.
    ...progesteron 27

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Moji ciklusi su od 26-28 dana, više od godine dana pokušavamo zatrudniti. Lutealna faza mi je samo 9-10 dana, imala sam biokemijsku trudnoću u 5 mj. i sumnjam da je to razlog. Moja gin ne smatra da lutelna faza igra neku ulogu nego samo da je bitno da imam O, tako da me nije htjela slati na nikakve pretrage sve do sada. Trenutno čekam nalaze hormona.

štrumfeta avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bunny-mijenjaj ginićku
    lutealna faza kraća od 10 dana predstavlja problem za začeće - prekratka je, neš ti ne štima s progesteronom - ne proizvodi se dovoljno da ti podrži trudnoću! al kolko znam, to relativno bezbolno riješiš utrogestanima

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj štrumfeta prvotno napisa Vidi poruku
    bunny-mijenjaj ginićku
    lutealna faza kraća od 10 dana predstavlja problem za začeće - prekratka je, neš ti ne štima s progesteronom - ne proizvodi se dovoljno da ti podrži trudnoću! al kolko znam, to relativno bezbolno riješiš utrogestanima
    xxx
    ne kužim zašto ti već prije nije dala utrogestane!!!
    kratka lut. faza je čest i relativno jednostavan problem kao što reće štrumfeta.
    Neki ginići utrogestane daju za svaki slučaj kad i nije dokazano kratak lut. faza
    a kamoli nebi trebali kod tebe

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj bunny prvotno napisa Vidi poruku
    Moji ciklusi su od 26-28 dana, više od godine dana pokušavamo zatrudniti. Lutealna faza mi je samo 9-10 dana, imala sam biokemijsku trudnoću u 5 mj. i sumnjam da je to razlog. Moja gin ne smatra da lutelna faza igra neku ulogu nego samo da je bitno da imam O, tako da me nije htjela slati na nikakve pretrage sve do sada. Trenutno čekam nalaze hormona.
    Nije ti gin u pravu. Iako, i moja je isto tvrdila .

Ja sam imala savršenu O, dokazano i folikulometrijom, ali mi je lutealna faza bila jako kratka, 7-8 dana. Sa utrogestanima nismo ništa postigli. Prolaktin mi je bio uredan, ali relativno blizu gornje granice. Na preporuku drugog liječnika ipak uzimam Bromergon, i u idućem ciklusu ostajem trudna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •