-
zebra, nevezano uz tebe, ali ipak bih htio spomenuti ... htio bih naime obraniti malo vrticke tete, cini mi se da se o njima i inace, a posebno u ovoj temi spominje u dosta negativnom kontekstu. Mi se na "nase" 4 tete (dviej Vedranove i 2 Zrinkine) zaista mozemo u potpunosti osloniti i da ih biram tesko da bih mogao naci 4 osobe kojima bi radije povjerili nasu djecu - ne samo da smo sigurni da ce nam djeca biti sigurna, sita, suha itd nego smo i sigurni da se sa njima ophodi na kulturan nacin, da ih se ne uci suprotno nasim nacelima (OK, ne gledamo na poneku sitnicu, ali generalno je to sto zelimo mi i sto, vjerujem, zeli i vecina vas sa Rode za svoju djecu) i da se radi sa njima koliko to vec okolnosti dopustaju. U redu, one nisu njima raspolozive 100% vremena, nisu ni 25 %, nego tek mozda 10% ili manje ... ali, takav je i zivot i mislim da vrtic daje (ako su tete OK kao nase) dobru pripremu za socijalizaciju u daljnjem zivotu.
Dakle, postoej naravno kao i svugdje drugdje lose tete koje svoj posao rade ofrlje i nemarno i u suprotnosti as suvremenim odgojem i brigom za djecu ... no, postoje i one druge, tete po vokaciji, koje to rade iz ljubavi (ili bar tako izgleda
) i koje to rade dobro.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma