Joj, mislim da nitko nema takav problem kao ja![]()
Stvar je da imamo super tetu čuvalicu, al problem je u tome što kad dođe ne zna otići!
Cura je oko 20 god, ide na faks, nekad mi je uskakala pripazit najstariju (dok smo još samo nju imali), i mala ju voli, to je bio i razlog da je uzmem i za blizanke. Pristala je na smiješno malu cifru, nema love pa joj sve dobro dođe (inače je iz drugog grada). I sve super: cure ju vole, raduju joj se kad dođe, ona ostaje obavezno pomoći da ih okupam (besplatno, njena dobra volja) i onda kad cure odu na spavanac - ona ostaje! Ja tad imam puno posla, pospremit kuhinju, stavit veš prati, itd, ona i dalje sjedi... pokušala sam svakako, sjedit s njom, onda joj kažem da imam posla u kupaonici a ona me zamoli da može li malo za komp pročitat mail, itd. Dođe MM, ide večerati, ponudimo ju, ona neće, samo sjedi, ja i on bi malo popričali, ne možemo od nje! Njemu se to ne sviđa jer nema slobodu kad dođe doma, a ni meni....
Što da radim, mislim, najbolje je otvoreno popričati al se bojim da je ne povrijedim, vidim da je usamljena, nema baš prijatelja, od nekih sam čula da je izbjegavaju (baš zbog te njene nametljivosti).... još jednom napominjem da cure super čuva, samo se njima posveti i da je vole.
U zadnje vrijeme je baš i ne zovem često... a pomoć mi je neophodna!

Odgovori s citatom
?