-
sve ovo + malo više brige oko toga tko dolazi po dijete...
npr mi smo pri upisu morali u upitniku, između ostaloga, ispuniti i tko će doći po dijete u slučaju da ja ili mm zbog xy razloga ne možemo doći...
ja sam navela šogoricu i svoga tatu jer oni jedini smiju podići moje dijete iz vrtića (jer jedini imaju as)
do sad sam ga uglavnom ja ili mm podizali, nikad,nikad nitko drugi i tete znaju da dolazimo samo mi
silom prilika jedan dan nisam mogla po maloga jer sam imala gripu i pošaljem šogoricu po maloga (prije toga obavijestim tete telefonski)
šogorica nikad nije bila u tom vrtiću i "zalutala" je u krivu grupu i traži mog sina
teta dovede jednog klinca koji se zove isto kao i moj šogorica se pukne smijati jer "nije to taj" jer je taj preveliki i teta ju pošalje na drugu grupu...
bez pitanja tko ste mu vi, i zašto nisu došli roditelji/baka/djed/teta tko već dolazi inače po maloga....
moglo je ispasti ko u onom vicu; ...ma dajte bilo kojeg, ionako vam ga sutra vratim.... samo što ovo nije smiješno....
tako da, voljela bi da se malo više obrati pozornost na sigurnost
i što mi se ostale mame žale, ja nemogu reći jer ja osobno nisam doživjela u našem vrtiću
da tete,kad djeca izađu van, puste ih da trče i guraju se, dok se one grupiraju i jednom kutku i blablabla....
a djetetu je dovoljna sekunda da izleti na cestu ili da zaglavi negdje gdje nebi smjelo...
Posljednje uređivanje od Lucas : 11.03.2011. at 22:32
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma