Citiraj Stijena prvotno napisa
naša nije za djecu nego obična Braun na baterije s OralB četkicama koje su lijepo male (ma mislim da su i druge isto dosta male), tako da nema potrebe kupovati baš dječju jer ovoj samo mijenjaš četkice i može je i netko drugi koristiti, iako vidjela sam i po hipermarketima i u dm-u da ima nekakvih dječjih koje se od ovih "odraslih", ako se ne varam, razlikuju jedino u boji
MM i ja koristimo ovu i bas sam mislila i Niki (25 mj) uvesti ovu jer ona ima problem kromogenih bakterija (crne naslage na zubima koje se ne mogu samo ovako iscetkati, a nemaju veze s karijesom, jednostavno estetski ruzno izgleda) pa mi je i zubar preporucio, iako je rekao da ne prije 3 godine. Mozda cu probati, kak nas vidi svaki dan, vidim da i ona kad se igra s bebama stavlja kao cetkicu za zube bebi i onda zuji, a i rekla mi je da bi i ona kao tata i mama. S tom cetkicom fakat zubi zgledaju cisce, mozda bi i te crne naslage bolje otisle dolje. Znaci ti koristis braunovu? nis, kupit cu samo novi nastavak i nek dijete proba