Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Rodiliste u Postojni?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Rodiliste u Postojni?

...pozdrav svima...

..... ...planiram trudnocu,i porod izvan Hrvatske (zbog ne toliko humanih odnosa u rodilistima) pa me zanima dali je netko od vas bio na porodu u Postojni i kakva su iskustva...

...Gledala sam njihov cijenik pa me zanima (prije nego njih kontaktiram) dali su to cijene i za one koji nemaju slovensko zdravstveno osiguranje?

...Zahvaljujem

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nemam iskustva s Postojnom ali sam ih zamolila da mi posalju nekoliko informacija. EUR 1.600,- prirodan porod (3 dana bolnice u apartmanu, nadoplata za supruga SIT 10.000,- dnevno). Carski EUR 2.500,- (6 dana bolnica u apartmanu, nadoplata za supruga SIT 10.000,- dnevno. Cijene koje su navedene su iz 2005. Sretno!

Tajči*

Početno

To so polne cene bivanja in posegov v Postojni. Imaš tudi možnost epiduralne analgezije, cena je cca. 500€, koristi jo tretjina porodnic.

Prijaznost osebja? Odvisno, kakšno srečo imaš. Ginekologi in babice večinoma prva liga, medicinske sestre tako-tako.

Preveri, če ti hrvaško zdr.zavarovanje vrne stroške. Slovenke kar precej rojevajo v Feldbachu v Avstriji in ves strošek krije Zdravstveno zavarovanje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tajči* prvotno napisa
    To so polne cene bivanja in posegov v Postojni. Imaš tudi možnost epiduralne analgezije, cena je cca. 500€, koristi jo tretjina porodnic.

Prijaznost osebja? Odvisno, kakšno srečo imaš. Ginekologi in babice večinoma prva liga, medicinske sestre tako-tako.

Preveri, če ti hrvaško zdr.zavarovanje vrne stroške. Slovenke kar precej rojevajo v Feldbachu v Avstriji in ves strošek krije Zdravstveno zavarovanje.

)))))))))...Hvala najljepša....Sada nemam vremena ali voljela bi stupiti u kontakt s tobom, pogotovo ako si sama rodila u Postojni...
    Možeš li mi napisati nešto o rodilištu u Feldbachu ako imaš iskustva i informacije iz prve,druge ruke?...Udaljenost Feldbacha od Ljubljane recimo?

..kad imaš prilike i vremena možeš li mi odgovoriti kako slovensko osiguranje vraća troškove (kod nas ne vjerujem da je to tako (( )...

Stvarno bi voljela da nastavimo kontakt...tema mi je interesantna..

..još jednom najljepša hvala....

Tajči*

Početno

Oj,

Feldbach je od Ljubljane oddaljen ca. 1 uro in 45 minut oz. 45 minut od Maribora (avtocesta).

Po mojih informacijah je osebje tam zelo prijazno, domov greš lahko že naslednji dan po porodu (ali celo isti??), če je vse v redu.

S plačilom mislim da je tako, da velja potrjena zdravstvena izkaznica oz. potrdilo za tujino. Poglej, kaj vam plača vaše Osiguranje. Če stroška poroda ne krije, mora to nekje pisat. Isto velja za Slovenijo.

Če želiš, lahko pokličem po telefonu v Postojno, kako je s plačilom in ostalim.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tajči* prvotno napisa
    Oj,

Feldbach je od Ljubljane oddaljen ca. 1 uro in 45 minut oz. 45 minut od Maribora (avtocesta).

Po mojih informacijah je osebje tam zelo prijazno, domov greš lahko že naslednji dan po porodu (ali celo isti??), če je vse v redu.

S plačilom mislim da je tako, da velja potrjena zdravstvena izkaznica oz. potrdilo za tujino. Poglej, kaj vam plača vaše Osiguranje. Če stroška poroda ne krije, mora to nekje pisat. Isto velja za Slovenijo.

Če želiš, lahko pokličem po telefonu v Postojno, kako je s plačilom in ostalim.

Jojjjjjjjjjjjjjj...super si!!!!!

Hvala ti...opet pišem s posla,pa moram biti kratka,ali čim doma sjednem za kompjuter napisati ću ti veeeee liku pohvalu.....

Pozdrav

Početno Postojna ili Feldbach???Pitanje je sad...pomozite pliiiiz

Drage moje,

Ja se evo prikljucila danas na Rodu. Trudna cekamo bebaca oko 20.05. Zanima me ako netko znade kakvi sve papiri trebaju za Feldbach a kakvi za Postojnu. Gdje je jednostavnija birokracija. Ja sam svog sineka rodila 2003 u Australiji i sve mi je bilo tak super da bih najradije isla tamo opet al mi malo daleko. Najgora stvar od svega je bilo dobit putovnicu preko naseg veleposlanstva. To je trajalo preko dva mjeseca. Sta se tice placanja ja imam osiguranje (Van Breda) koje ce mi pokriti 100% sve troskove bilo gdje pa s tim nemam problema....zalosno sta ostale zenske iz HR nemaju te mogucnosti. Nadam se da ce se nekaj popraviti u dogledno vrijeme. Molim ak neko zna ovo da mi javi jer mislim da mi je najteze s tim papirima.....Hvala unaprijed.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Što se tiče papira za Austriju sve što ti treba za izdavanje rodnog lista, i putnog lista možeš naći u sljedećem topicu, malo ispod priče:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=32133&start=0

A za sam porod u bolnici u Feldbachu kontaktiraj mamu_jos_malo, koja je tamo rodila, imaš i priču

Sretno!

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

evo i mene s linkovima

fotke su ovdje
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=feldbach

moja priča

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=feldbach

tu ćete naći i druge detalje

Pravila pisanja postova