Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Samohrana majka!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Samohrana majka!

zanima me kakva su mi prava s obzirom da cu biti samohrana mama jer kako stoje stvari sada to je sigurno ! Otac djeteta je reko da ce djete priznat ali sve ostalo jos nismo definirali i neznam kada cemo i kako to rjesit!Iskreno ne zelim se natezat s njim oko icega vezanog za djeta,i nije mi namjera tjerat ga na ista vezano za djete ukuliko sam ne smatra da je to njegova duznost! Nemojte me krivo shvatit ali stvarno ne zelim ni sebi ni djetetu priustiti traume i probleme!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pa u svakom slučaju mora ti plaćat alimentaciju bez obzira da li ste vjenčani ili ne.A imaš pravo na dječji doplatak samo ne znam koliko je u tim slučajevima.Raspitaj se u Žajinoj na mirovinskom gdje se inače predaju papiri za dječji doplatak i ako ne radiš znam 100% imaš pravo na socijalnu pomoć od centra za socijalnu skrb prema mjestu stanovanja i to u iznosu od 740 kn.Negdje sam čula da postoji neka udruga,odnosno fonda za samohrane roditelje koji ne primaju alimentaciju,tako da odatle dobivaju neku lovu,ali stvarno ne znam gdje je to.Bilo bi dobro da se raspitaš kod socijalne radnice,samo pazi da nije vještica,jer se moramo naučit da oni rade za državu,a ne za nas.Znam iz osobnog iskustva.Sretno!

Bucika

Početno

Svaka cast,to je u Hrvatskoj ipak koliko-toliko uredjeno,ovdje samohrane majke nemaju a ma bas nikakva prava u odnosu na druge roditelje,imaju pravo na djeciji doplatak,ali njega imaju sva djeca u Bosni ciji se roditelji poturde da smuljaju da nemaju auto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •