-
MI SMO NOVI
Bok i pozdrav svima. Iako dugo već čitam Rodine stranice tek sam se danas uključila na forum. Željela bih s vama podijeliti sreću postojanja i odrastanja mojeg malog zlata. Pozdrav svima.
DAMJAN 09.07.2005.
-
pozdrav, dobrodošla
-
-
-
-
-
I mi smo novi
Najljepši pozdrav svim mamicama i budućim mamicama...
Napokon smo vam se pridružili i mi...
Već dugo ćitam forum,ali nikad da se učlanim,i evo napokon.
u 30.tj.sam trudnoće,termin je 02.03.2007.,jedva ćekam svog sinčića.
Inaće sam iz Zagreba.
Veselimo se druženju s vama...
PUSAAA
-
-
-
-
Najbolji ste!
Redovno pratim RODINE stranice i super ste, nudite tisuce korisnih savjeta. Ja i moj muz se trudimo vec duze vrijeme da dobijemo bebu ali jos nista, u pocetku sam se pitala zasto se to meni dogada i pala sam u depresiju , ali vasi forumi i stranice su me vratili u normalan tijek zivota . Zahvaljujem se svima koji su podjelili svoje probleme jer u mnogima sam se nasla i puno ste mi pomogli. Sve najbolje u novoj 2007. godini i da Vam se sve zelje ostvare. Pozdrav od Katarine iz Viteza.
-
-
-
welcome
!!!
-
dobrodošli
-
Iako vas dugo čitam, prvi put se javljam, pa da se predstavim. Imam 27 godina, prvi put sam trudna i sutra ulazimo u 24. tjedan. Htjela bih pohvaliti forum i stranice općenito, puno sam si stvari razjasnila čitajući vas i već ste mi puno pomogle u donošenju nekih odluka. Stoga vam svima hvala i nadam se ugodnom druženju s vama!
-
-
-
-
ariya, Christy, kathy, mia dobro nam došle! Pozdrav iz Rijeke!
kathy, hrabro!
-
-
-
i ja sam tu
Pozdrav svima.
Nakon nekoliko godina gotovo svakodnevnog praćenja foruma,danas sam odlučila da je vrijeme da se i ja prijavim.Strašno me pogodila grozna nesreća koja se dogodila vašoj prijateljici,te je upravo ona razlog da se prijavim jer čitajući vaše postove o tome i ja sam imala silnu želju izraziti sućut i iskazati osjećaje, ali sada jednostavno nemam riječi, neznam što bih mogla napisati, osim da svako malo pomislim na to, na malenu koja je ostala.....na život koji je tako okrutan i nemilosrdan.........Takve nesreće nas potaknu na razmišljanje o svemu, o smislu života uopće.
Htjela bih još nešto pisati o tome ali mislim da toj temi nije mjesto na ovom topu, pa ću o tome i mojim strahovima drugom prilikom i na drugom mjestu.Ovdje sam sada da vas pozdravim i ukratko se predstavim:imam 34. god.,velikog sina od 13,5 ; veliku kćer od 9,5 i malenu princezu koja za tjedan dana slavi prvi rođendan. Toliko za početak, nadam se lijepom druženju s vama i žao mi je što me ovako tužan događaj potaknuo da vam se javim.
-
-
Evo da se i ja javim iz najjužnijeg grada. Tek sam se jučer priključila forumu iako upijam vašu svaku riječ. Puno mi je pomoglo i žao mi je što vas prije nisam otkrila jer sada imam puno pitanja za našu bolnicu, a kada sam išla na tečaj bila sam dosta neupućena (prirodan porod itd.). Ovdje svi uzimaju zdravo za gotovo drip i rezanje, i tek od 01.01.07. MM može biti prisutan na porodu (ako se poklope svi uvjeti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma