-
izdajanje - moze li u vise puta
mame..prvi put se planiram izdojit pa me zanima dali se moze izdojit u bocicu odredjena kolicina mlijeka i onda opet nakon par sati u tu istu bocicu izdojit jos mlijeka? i kada najranije mogu dat to izdojeno mlijeko
bebi a da ne dodje do konfuzije bradavica..koliko staroj bebi se to moze dati? thx!!
-
Mozes. Stavis prvo izdojeno u frizider, pa onda i drugo izdojeno u frizidr i kad se to drugo rashladi da ne mijesas toplo i hladno onda ih pomijesas i pospremis u skrinju. Nisam nigdje nasla zasto tako ali sam tako radila. . . .
Ja sam Emi dala izdojeno sa cca 1,5mj, kad sam ju prvi put ostavila mami na cuvanje.
Kod nekih beba nece nikad doci do konfuzije, a nekima je valjda dovoljno i jednom. . . sretno!
-
Ja sam pojednostavila - cijelu izdajalicu u frižider, pa svako malo izdajala u tu istu bočicu. Dakle, miješala toplo i hladno mm. Jedino sam prije svakog izdajanja oprala onu gumu (govorim o (kršitelj koda)ovoj izdajalici), jer bi inače bila mrzla, a to nikako ne ide na cicu.
-
I ja sam u pocetku mijesala toplo i hladno pa sam procitala da se to ne preporuca, istina nije pisalo zato pas sam prestala. . . .
-
-
Osoblje foruma
da se ne usiri ili tako nesto...
-
Ja sam isto nadopunjavala kako su cure rekle, a do konfuzije nikad nije doslo iako smo bocicu koristili od prvih dana!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma