Results 1 to 21 of 21

Thread: Lumpi pelene???

Default Lumpi pelene???

Pozdrav svima,
    zanima me da li je netko probao Lumpi pelene što je Mercator dijelio mamama i tatama čije se dijete rodilo u 11. mj. (ili tako nešto, nisam siguran da li je to bilo samo za 11. ali nema veze...)
    Napominjem da smo iz Osijeka, ako možda ta akcija nije pokrivala sve Mercatorove centre u Hrvatskoj.
    Ako je netko koristio, volio bih čuti mišljenje, pošto moja žena baš nije za to da ih koristimo.

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

znala sam ih ponekad kupiti, kad je bila frka.
    nisu loše, definitivno bih ih koristila da ih dobijem na poklon, ali sumnjam da bih ih inače kupovala.

pogotovo što prelazim na platnene pelene

Mayaa's Avatar

akcija je pokrivala čitavu hrvatsku, onima koji su daleko su slali mislim poštom. nisam probala jer sam rodila u rujnu

renci's Avatar

mi smo ih dobili i skoro potrošili, nisu loše za krtko, ali su mi po noći svaki put procurile.
    Sad smo na platnenima i stavim mu ih samo za kakanje i u nuždi. potrošit ću ih, ali ih ne bih kupila.

mi smo ih dobili i skoro potrošili, nisu loše za krtko, ali su mi po noći svaki put procurile.
    Sad smo na platnenima i stavim mu ih samo za kakanje i u nuždi. potrošit ću ih, ali ih ne bih kupila.
    OK, znači mogli to rješiti da ih koristimo preko dana, a preko noći pampersice!
    Hvala, probat ćemo!

samo da se nadovežem.... moja frendica koristi samo lumpi i super su joj....
    a što se tiče pampersica, kad stavim svom malom on je već nakon prvog piškanja (čitaj: max pola ure) mokar do pazuha tak da smo ih mi izbacili iz upotrebe i dobre su nam samo huggies... umrla bi bez njih

stoga mislim da svako djete ima svoje bez obzira kako su to drugi ocjenili....

ja kad sam u hr koristim lumpi uglavnom...
    kad je bio manji koristila sam dm-ove babylove ali su mi pocele curiti jer su iz nekog razloga onu gumicu na straznjoj strani pelena prestali stavljati na njih... nakon sto sam jedan paket potrosila uvjerena da je to tvornicka greska.. otisla po drugi - kad ono isto...
    pampersice ne koristim jer mi mirise previse na parfem i cini mi se da imaju previse plstike... kao sto za sebe ne kupujem allways uloske iz slicnih razloga...

lumpi mi ne mirise po pafemu, djeluju dosta papirnate... eto...

mi smo uzeli te lumpi pelene i uopće mi nisu dobre

onaj dio koji bi se trebao zalijepiti se odlijepi s nekom plastikom, a kad se onda skine ta plastika neće se dobro zalijepit pa pelena sklizne, tak da meni eto 3 paketa stoje za slučajeve nužde kad ostanem bez pelena koje inače koristim

Quote Originally Posted by meri78

onaj dio koji bi se trebao zalijepiti se odlijepi s nekom plastikom,
    :? meni nije bas jasno... ali nista slicno mi se nije dogadjalo...
    uf, nadam se da ovo nije nesto novo u proizvodnji kao na dm-ovima...

pampersice ne koristim jer mi mirise previse na parfem i cini mi se da imaju previse plstike...
    Istina, ali ne po parfemu nego plastici!!!
    Sad smo prvi puta otvorili malo pakovanje pampersica od 44 kom, 2-5 kg i TOTALNO se razlikuju od onog velikog od 78 kom od 3-6 kg.
    Ovo malo pakiranje smdi i ima neku mrežicu unutra, a ovo veliko pakiranje je super...u čemu je stvar, zašto se razlikuju!?!?

E da, a Lumpi smo isprobali i ok su, za potrošit, ali su malo velike pa će još neko vrijeme pričekat!

I mi smo koristili Lumpi pelene i sasvim sam zadovoljna njima...Nemrete fulati ako ih kupite

Quote Originally Posted by lucky day

ma ona plastika za koju je zalijepljen onaj dio koji se treba zalijepiti za pelenu se odlijepi i onda ju treba skinuti pa se shebe ono ljepilo pa ne drži dobro pelenu ... to mi se dogodilo na par pelena i onda smo ih odlučili prestati koristiti jer nam je svaka pelena u neko vrijeme završila na pol guze, a onda je bilo svašta

Riana's Avatar

Mi koristimo babylove, od početka. Super su nam. Naročito zbog one gumice na leđima. Dobili smo i par Pampersica, ali nisam pretjerano zadovoljna. Kolegica ih kupuje u Austriji i veli da su odlične za razliku od ovih naših za istočno tržište koje se rade u Mađariji ili Poljskoj ili gdje već. To je još jedna razlog zašto koristimo Babylove, rade se u Njemačkoj.

posto je Tara rodjena u 11 mj. mi smo dobili na poklon pelene lumpi i mi smo jakkkoo zadovoljni s njima.

mi smo isto zadovoljni
    i normalno se ljepe i po par puta
    nijednom nam nisu promoćile

Nismo probali Lumpi, ali smo prezadovoljni i cijenom i kvalitetom Muellerovih pelena Beauty Baby.

trenta's Avatar

mi smo dobili lumpu u 11mj, koristim ih prko dana a po noći libero, kod lumpi sam vidila malome po koži komadiće prozirnog gela od lumpi pelene :/

keks

mi smo bili na pampersicama prvih mjeseci. Stalno su puštale, pa sam krenula u isprobavanje. Lumpi su prve kojima sam bila ful zadovoljna, nisu mi niti jednom pustile. Probala sam i nove pampers sleep and play - nisu loše, imaju dobar kapacitet, a tanke su. Sada isprobavam Mullerove - dobra im je cijena, imaju rastezljive čičke i odotraga.

I meni su tkdj. super sleep&play i opcenito sam zadovoljna pampersicama jer su tanje...Probali smo jos i huggies koje su ispale totalno lose jer su mi nakon svakog piskenja propustale a bile su taman po kilazi.Probala sam i one ja mislim da se zovu violeta,koje su mi bile jos gore,kako imaju onaj rastezljivi cicak sta se lijepi,pa su mi pelene za tu kilazu kronicno postale prevelike...Na pocetku sam iskljucivo koristila babylove ali su mi kasnije postale predebele za kilazu od 5 kg pa nadalje.

Quote Originally Posted by lucky day

ma ona plastika za koju je zalijepljen onaj dio koji se treba zalijepiti za pelenu se odlijepi i onda ju treba skinuti pa se shebe ono ljepilo pa ne drži dobro pelenu ... to mi se dogodilo na par pelena i onda smo ih odlučili prestati koristiti jer nam je svaka pelena u neko vrijeme završila na pol guze, a onda je bilo svašta
    eto me iz hr...
    opet cijelo vrijeme koristili lumpi... i bas sam gledala ocu li skuziti o kojoj plastici pises i opet ne kuzim
    uglavnom, nista nije ispadalo niti se odljepljivalo, nije procurio (no, dobro luka je sad veci pa niti ne piski po noci toliko)...

Nismo probali Lumpi, ali smo prezadovoljni i cijenom i kvalitetom Muellerovih pelena Beauty Baby
    te koristim ovdje... stvarno su toliko jeftinije od ostalih a po kolicini parfema plastike i ostalih gadosti puno ispod 'pampersica' i sl. ... uf, ponekad pomislim da se cijene pelena odredjuju po skupoci parfema koje stavljaju u njih - pa bi npr najbolje za curice mogle imati 'chanel 5'... sick!

a za platnene sam najobicnija ljencina... 8)

fegusti's Avatar

Mi smo počeli s pampersicama ali često mi je maljčik bio zapišan po leđima pa smo prešli na lumpi.
    Zadovoljna sam. Do sada je samo jednom nakon noći bio mokar.