Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Autosjedalica kao dio kolica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Autosjedalica kao dio kolica

Petra mi ima 3 mjeseca i već joj je polako naknap košara na kolicima, možda izguramo još koji tjedan.
    Moje pitanje je - kada mogu početi koristiti autosjedalicu kao dio kolica - da ju vozim u njoj kad smo u šetnji? Imam 3 u 1 kolica i sad me zanima, da li da bolje koristim onaj tzv. dio kišobran kolica (isto se ne može spustiti skroz u ležeći položaj) ili autosjedalicu?

Naravno u vožnji redovito vozim dijete u autosjedalici, ali putovanja nikad nisu duža od cca 30 min, dok nam na šetnje ode i po 3 sata.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mozes koristiti od prvog dana ali u sto je moguce kracim vremenskim razmacima. Zamisli si da ti trebas biti 3 sata u tom polozaju pa ce ti sve biti jasno. Moras ga barem jednom u ta tri sata izvaditi i dobrano protegnuti a i pustiti da se odmori.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Mamaitata prvotno napisa
    Mozes koristiti od prvog dana ali u sto je moguce kracim vremenskim razmacima. Zamisli si da ti trebas biti 3 sata u tom polozaju pa ce ti sve biti jasno. Moras ga barem jednom u ta tri sata izvaditi i dobrano protegnuti a i pustiti da se odmori.
    Evo meni ovdje nije sve baš najjasnije. Što znači "dobrano protegnuti"? Jeli netko od "struke" ikada razjasnio to?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hady, AS je napravljena zbog sigurnosti u sutu.
    I za to bi, prvenstveno, i trebala služiti.
    Nema dileme da je dijete po gradu bolje voziti u spuštenim kolicima nego u sjedalici, pogotovo zato što nije baš ni praktično stalno vaditi i montirati AS. S naglaskom na PRAVILNU montažu.

Zato je najbolje da AS bude tamo gdje i pripada, u autu.

Ništa se neće dogoditi ako je dijete tu i tamo u sjedalici i izvan automobila, ali svakako je bolje da to bude iznimka, a ne pravilo.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala cure, tako sam i mislila. U biti mi uopće ona ne izgleda udobno kao dio kolica, samo ju imam za vožnje autom. Jednostavno ću onaj treći dio, tzv. kišobran kolica spustiti na najnižu poziciju i koristiti, nema druge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •