Citiraj Dijana prvotno napisa
Citiraj tridesetri prvotno napisa
Citiraj Dijana prvotno napisa
Kao što napisah, ne znam to dobro objasniti. Pa onda to možda nisam ni trebala napisati.
pa i nisi, a ako si me vec odlucila tako uvrijediti, mogla si barem dva put razmislit prije toga.
ja nisam niti tebe niti nikog drugog uvrijedila, i moram priznati da ne znam odakle tebi potreba za tim? ne razumijem to sto si napisala.
na ovom forumu upravo i pisemo o svim mogucim slabostima nase djece. kakvu je tko imao kakicu, kako se tko dere po noci, kako nas ljute na ovaj ili onaj nacin.
ali samo izvoli, na stup srama sa mnom! usudila sam se javno reci da mi je dijete progovorilo ranije nego sto je uobicajeno. mislim stvarno...koji je tvoj problem?
Znači, ti si se uvrijedila. A što bih ja trebala početi sa izjavom kak je tvoje dijete sa neznamkoliko mjeseci pričalo 200 riječi?
Moje nije, ajme neće biti (natprosječno) inteligentno, bit će onih koji će ga šišati u inteligenciji, neće biti najbolje, neće biti sretno (jer nije natprosječno inteligentno).
Ili, moje jest, kako super, danas sutra će biti naprednije, uspješnije...sretnije?
Ma besmisleno mi je to.
Mozda naprosto nemate isti stav o hvaljenju dostignuca svoje djece. To sto je tebi besmisleno, drugima nije. Ja bih bila presretna da se mogu pohvaliti da moje dijete prica ko njeno (naprotiv, jos nije ni progovorio kak treba, iako vec sad cita nekoliko rijeci) i super mi je sto je jako spretan (prohodao s 10 mj).
Ako ne znas sto poceti s izjavom da njeno dijete tako puno prica-nije uopce obavezno da nesto pocinjes. Ta izjava nema nikakve veze s tvojim djetetom, a posebno ne sa sudbinom tvog djeteta.
Ono sto meni dolazi je-SUPER 33, mora da si ponosna i sretna zbog toga (ja bih ziher bila).