-
čudno se ponaša na siki
Pomoć!!!
Do sad je sve bilo OK, sve nam je funkcioniralo i sve smo svladali, s pet mjeseci smo došli do 8100 samo na siki
A onda je počela raditi čudne stvari krene sikiti i onda nakon nekog vremena počne kolutati očima, stiskati usnice, oblizivati bradavicu i jako puhati kroz nos, čak nekad i režati. Ja bih to usporedila s onim osjećajem kad bebi od milja želiš uštipiti obraz, ali ne uštipiš ju jako nego stisneš zube i onako "uffff što bih te pojela!!!.
Tako mi se čini kad ona počne "izvoditi" i to je uglavnom pri najjačem let downu, onda nekad pusti siku na kratko pa šprica u 5 mlazova, ili se zagrcne pa kašlje i dere se jer se naguta zraka.
Imam dosta jak let down ali joj to do sada nije bio problem, marljivo ga je svaldavala.
I nekad me isto stisne da zvijezde brojim i onako, kao da bi odgrizla bradavicu...
Možda zubi? I sve ostale stvari intenzivno trpa u usta i stišće zubalom (a zuba nema), čak nekad i bočicu tako stišće (ne uvijek) - počeli smo sa sokićima prije tri tjedna, a prije 10tak dana i s kašicama na žlicu - i uopće nije oduševljena, guta ali jedva nešto i stalno pravi gadljive face, a davala sam joj i bananu, i krušku i jabuku i mrkvicu... i baš joj ništ nije fino! No to je pitanje za Dohranu, zanima me ima li tko sličnog iskustva s dojenjem i šta mislite otkud sad to čudno puhanje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma