Mi smo u subotu bili s Leonom u Čatežu i bilo nam je ge-ni-jal-no!

Zimska rivijera ima 4 velika tobogana. Jedan od njih je strm ko sam vrag, mene je bilo strah svaki put na njemu, ali Leonu nije
Drugi, ogromni, počinje u unutrašnjosti, a završava u vanjskom super toplom bazenčiću, pa joj je bila totalna fora probijati se kroz one plastične trake natrag unutra. I još su unutra dva tobogana blagog nagiba, a dugački. U jednom velikom bazenu povremeno puštaju valove, a u drugom ima fora staza u kojoj je jaka struja koja te nosi ukrug dok ti se ne zavrti u glavi

Imaju i gusarski brod s niskim tobogančićima i vodenim topovima, raj za klinčadiju od recimo 3-5. Leona je prezirno frknula da je ona prestara za te djetinjarije i odjurila ponovo na najstrmiji tobogan. Ima još jedan veći tobogan, ali taj nije bio u funkciji, ne znam zašto.

Jedino za skroz malene nisam baš vidla nešto. Ima jedan skroz plitki bazenčić s malom kućicom, ali to je to. Barem koliko sam ja skužila.

A da je skupo, je. Vikendom je za odrasle cjelodnevna ulaznica 16 eura, za djecu (4-14 godina) 13 eura. Ako ostanete 3 sata i manje, onda vam vratedio love i za odrasle ispadne 13 eura, a za djecu 10 eura. Obiteljske ulaznice nema.

Mi smo došli odmah ujutro čim otvaraju, u 9,00 i to je bio pu pogodak jer smo prvih sat i pol uživali bez ikakvog čekanja u redovima na toboganima.
Oko pola dvanaest smo se krenuli spremati, sušiti i izašli malo prije podneva, pa su nam uredno vratili lovu.

Čovjek bi mislio da je to malo vremena, ali Leona se stigla toliko nadivljati da je od umora zaspala prije granice koja je fakat blizu. Do doma nam treba svega pola sata, tako da nama ova trosatna varijanta skroz paše. I ručak smo stigli napraviti na vrijeme

Kasnije je drugoj baki rekla: Znaš, mislila sam si da je super, ali da je taaaaaako dooooooobro nisam mogla ni sanjati. Dedaaaaaaaaaaaa, kad opet idemo?