Pokazuje rezultate 1 do 50 od 84

Tema: hipotireoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

dakle dijagnosticirali mi hipotireozu (tsh 8) prije 5 tjedana, odmah dobila terapiju eutirox, prvo 25, sada 50 (od 28.12.)
    hrpu nalaza treba još odradit t3, t4 itd

također sam i trudna 6 tjedana kao i isprepadana zbog mogućih posljedica za bebu
    jar kako čitam utjecaj pomanjkanja ovih hormona upravo je najvažniji u prvom trimestru
    ne znam kako je sada s tsh? kako djeluje terapija? djeluje li?
    mislim bolje mi je, ali mi je i dalje hladno i tak
    idem vaditi sve skupa u ponedjeljak

zanima me kakva su vaša iskustva? jeli tko ušao s neuravnoteženim hormonima štitnjače u trudnoću?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj anitalu prvotno napisa Vidi poruku
    dakle dijagnosticirali mi hipotireozu (tsh 8) prije 5 tjedana, odmah dobila terapiju eutirox, prvo 25, sada 50 (od 28.12.)
    hrpu nalaza treba još odradit t3, t4 itd

također sam i trudna 6 tjedana kao i isprepadana zbog mogućih posljedica za bebu
    jar kako čitam utjecaj pomanjkanja ovih hormona upravo je najvažniji u prvom trimestru
    ne znam kako je sada s tsh? kako djeluje terapija? djeluje li?
    mislim bolje mi je, ali mi je i dalje hladno i tak
    idem vaditi sve skupa u ponedjeljak

zanima me kakva su vaša iskustva? jeli tko ušao s neuravnoteženim hormonima štitnjače u trudnoću?
    Dizem temu!
    Skoro ista situacija kod mene. U 6tt trudnoce sam saznala da imam hipotireozu. Doc me stavio na 50 mg L-thyroxine (vjerojatno je to slican lijek koji koristite u HR).
    Ne bi me bas bilo briga za cijelu situaciju da nije cinjenica sa hpotireoza utjece na mentalni razvoj djeteta, posebno u 1. tromjesecu.

Antitalu, jel tebi na kraju sve bilo OK s bebom???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •