-
Kužim, nije bilo ni meni....zato sam, nakon što sam saznala za hypo, i čekala tako dugo nakon spontanog, odnosno čekala da se hormoni normaliziraju. A čuj, za trudnoću se danas treba pripremati ipak nešto opreznije nego prije- makar samo izbaciti stes i smiriti ritam - barem kod nas trudnica s problemima. Štitnjaču ti doslovce ždere stres,tako da se probaj umiriti. Ja sam nedugo imala krvarenje (na 1.maj) i završila u bolnici- sve OK s bebom,al sam se ja toliko prepala da je bebi srce lupalo strašno brzo,pa su mi drapili normabel a on baš nije najbolji za hypo...al kaj ćeš, rizik od lupanja srca bebe zbog mog uzbuđenja je bio prevelik,pa sam morala...štitnjača nek da svoje sad dok sam trudna, ja ću joj pomoći tako da ju očuvam i pijem redovito terapiju, a nakon toga što se mene tiče može i van... samo da ne zeza sad kad mi je najvažnija... tako da - ljubim svoju štitnjaču kao nikad do sad
Od hormona ti bebi nemože ništa biti,baš ništa. Moj crv je prenormalna zdrava beba, doslovce školski primjerak, sve po PSu uz sve probleme i hypo. Samo se umiri (iako kužim da je to i zbog hormona trudnoće u kombinaciji s ludim stanjima hypotireoze skoro pa nemoguce). Ja mazim psa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma