-
ja imam 35, a nisu mi mjerili nuhalni nabor sa 13 tjedana, zapravo sam išla na drugi uzv tek sa 17
iste dileme kao ti sam imala oko triple testa kojeg mi je ginekolog preporučio. Odmah sam rekla da ne želim ići na amnio ni na bilo koju invazivnu pretragu bez obzira na rezultate, pa je komentirao da u tom slučaju zapravo ni triple nije potreban...osim što on vjeruje da će biti OK pa ću se bolje osjećati ostatak trudnoće...i napravila sam triple, mislila sam da nema veze za tih par ml krvi koje ću dati, ali mi onda ipak nije bilo 100% svejedno dok sam čekala rezultate (bez obzira na svu nepouzdanost).
Odlučila sam da ću u slučaju loših rezultata triple testa otići na najbolji mogući UZV, jer sam znala da ću roditi svoje dijete bez obzira na potencijalne probleme, ali sam i željela znati na čemu smo da se unaprijed mogu i psihički pripremiti i informirati, a test je bio OK, pa se više nisam brinula oko toga...
poslije su me na slijedećem uzv doduše naplašili da je beba presitna, ali to je već druga priča...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma