-
Davor tko je po tebi napredovao mi, vi na ovome forumu na temi cijepljenja ili društvo?
Ne bih baš rekla da je društvo nešto previše napredovalo, to što se prelazi na strana uvozna cijepiva "ne aktivna" nije nikakav napredak u smislu edukacije populacije, smanjenja nus-pojava cijepljenja, to je samo uvlaćenje u g....u Europi, a s druge strane ta ista Europa na nama zarađuje i šalje nam cijepiva upitne kakvoće i roka trajanja, jer mi smo istočna Europa za njih, Balkan, kao što rade posebne pelene, prašak idr. u Poljskoj za nas tako je i s cijepivima, mi smo pokusni kunići na kojima dobro zarađuju!!!!!!!
U 15h idem cijepiti malu, nisam cijelu noć spavala, a i sada od grčeva u želucu idem svakih 5min na WC. moj strah nikad neće nestati-NIKAD, kao ni sumnja u njihove namjere kada je u pitanju cijepljenje-NOVAC; NOVAC I NOVAC-nikoga ništa drugo ne zanima.
Moj pedijatar kakav god da je, smrzne se svaki put kada uzme cijepivo u ruku, kaže, nikad ne znaš s tim vragom! Za sada hvala Bogu nikad nismo imali problema, ali svaki put kada cijepim, zamislim se-kao da daje eutanaziju...i kako onda da ja budem mirna, kad on nije, kada je za njega cijepljenje malih pilića čista-lutrija!!!!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma