tatek(napisa):
Ja sam zadnjih godina fasciniran zvukom kise, vjetra, gromova ... imamo doma jedan CD sa takvom muzikom (ima nesto instrumenata, nije samo kisa i vjetar) pa si ga nekad pustim. A kad zaista pada, onda otvorim prozor obavezno, pa makar se smrzo.

Sjecam se nekih spavanja u pl. domovima, skupno lezisce, odmah ispod krova, kisa lupa po krovu, a ti znas da je dolje toplo, ceka caj ... (a ako znas da moras zuriti na kisu, tad je Rolling Eyes Shock )
Čujemo večer jedino kamion smeća i to zato jer ne zatvaram oba prozora da ima malo zraka ali često čujem a čula sam i sinoć alarm sa zgrade Crvenog križa.
Imaju nekakv šugavi alarm koji očito reagira na temperaturu pa uvijek kad pada ispod nule noću ili kad je iznad nekih 29 ljeti on krene pa svaku noć skoro urla.
Znam da mi nisu romantični zvuci kao vaši ali pitam se ja,jeli to remećenje javnog reda i mogu li zbog toga pozvati policiju i žaliti se?
Ne moram ni pisati kakve zvukove čujem nakon tog alarma jer mi dijete u šoku krene plakati i za mene je noć gotova.