Mi imamo isti problem zadnja tri dana tj. zadnje tri veceri. Lovro ima 3 i pol mjeseca i nije mi se to jos dogadalo. Bilo je strajka zbog menge ali ovo je nesto drugo. Vec tri veceri za redom potegne dva tri puta i pocne histericno vristati kao da ga nesto boli a oci su mu pune suza. Prvo sam mislila da je glad ali danas sam ga probala nahraniti dok se jos nije poceo zaliti i opet isto. Preko dana i noci toga nema to je samo iskljucivo zadnje vecernje hranjenje prije spavanja oko 7 do pola osam. Nije ni do tusiranja ni parfema niti mlijeka u dojkama jer svaku vecer je bilo drugacije i nema zajednickog nazivnika osim VECERERNJE HRANJENJE. Takoder mislim da mora biti gladan jer mu je pauza kao i obicno dva sata izmedu obroka. Nakon sto pocne plakati nece dojku ni pokusat uhvatit. Odbija je grcevito nema cak ni drugog pokusaja.
Ne bi cak tom jednom hranjenju dnevno ni pridavala toliku paznju jer drugim ce nadoknaditi ali me muci taj plac koji mi doslovce trga srce jos kad mu vidim okice pune suza kao da mu se nesto najstrasije dogada u zivotu ne mogu ostat mirna. stvarno boli.
Ako netko ima savjet PLEASE!!!!!!![]()