Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 226

Tema: UN dijeta - 4. dio

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja se javljam za jedno 7 dana,treba mi vremena da malo "svarim" ovo sa virgo...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    ja se javljam za jedno 7 dana,treba mi vremena da malo "svarim" ovo sa virgo...
    Isto tako...Čitam topice, ali nekako nemam riječi odgovoriti niti na jedan post....

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

srodne duše, slično razmišljaju
    (i sad zamisli neki lijep smjalić)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jos sam na dijeti ali nemogu nista pisati jos par dana.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure moje...u potpunosti Vas razumijem..Ja osobno nikada nisam komunicirala na nekoj temi sa Virgo pa me je ova tragedija potresla da mi se i ovog trenutka grlo steze i oci zasuze...nema rijeci kojom bi se ovako nesto moglo opisati, reci da je to sto se desilo prestrasno je preblago...Svaki dan sam u mislima sa njihovim obiteljima te malom Leonardom...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

*** Ne gledajte na dijete kao na neki dragulj,
    već se trudite, da ono to postane.***
    ( Vasto )

______________________[/list]

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Malo sam zabucala.. Nije ni čudo, ovih dana sam zaista izvan pogona...
    Ružne stvari ne biraju vrijeme, trenutak...a mi smo tako ranjivi, i bolno prolazni...
    Anđeli bili s onima kojih više nema....
    LEONARDA

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

24-ti dan = -6,5kg :D

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

16-ti dan = -5kg :D

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure cestitam Vam na izgubljenim kilama...samo naprijed!!
    Meni nes steka..ide jako sporo..svaki dan po 100gr manje... ali bit ce rezultata...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, ja sam danas krenula, napokon. Ne trebam puno smršaviti, negdje 5-7 kg, ali sam odlučila krenuti na UN jer inače stalno govorim ovako ću, onako ću, smanjit ću slatko, neću jesti puno... i nikako da kile krenu dolje. Eto, javljat ću kako ide.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i ja se prijavljujem. I to sve radi super ekipe koja je bila u prvoj rundi s W_M.

Ma nisam ni mislila da ce kazaljka toliko skociti! Prije praznika sam imala cca 4kg viska koje nikako da skinem, jer nisam ljubitelj dijeta (volim papati, prodam se za kolace: dam sapu, sjednem, lajem, sta got treba), a onda preko praznika do neki dan sam si natovarila jos 3kg. Nisam mogla vjerovati! Napekla sam se kolaca za blagdane i stalno gosti na rucku, veceri i kilice se priljepile....

Dobro, ima jos tu "caka". Nakon puno slatkog, uvijek se zazelim puno slanog, a to mi zadrzi vodu i onda to ruzno izgleda.

Krenula sam od ponedjeljka. Danas mi je najgori dan - vocni. Tj nije najgori, nego ga treba izdrzati.

Moram priznati da mi se UH ne svidja. Za rucak sam napravila integralnu tjest sa domacim paradajz sosom i cesnjakom (he!he! malo da MM zamirisim) i to mi je bilo "prazno". Čak me ni kolač nije razveselio...

W_M, stavi me na listu. Još se nisam vagala ali možeš pisati moje želje 68kg, 10 to go, tak da za godisnjicu braka budem ko manekenka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo da malo prijavim. Jos sam ziva i ustvari se super osjecam. :D

Danas mi je opet vocni dan i super ce mi doci da se malo iscistim. Za ovih osam dana izgubila sam 3 kile i meni je to super.

Tesko se nekad pridrzavati ali organizam se vrlo lako navikne. Uopce ne gladujem vec mi je vise sve u glavi i samo navece. Medjutim uspjem se kontrolirati. Prekljuce na skrobni dan sam odlucila da cu navece pojesti nesto slatko i izvadila i stavila u kuhinju i onda otisla staviti djecu spavati i dok sam sisla ponovo dolje predomislila se. :sretan:

Pridrzavam se svega osim sto ja pojedem malo voca navece. Opet naglasavam da nije to glad nego navika. Mislim da su moje porcije obroka i malo vece nego sto bi trebale biti ali budem ih smanjila kad stanem tj kad postane tesko gubiti. Zasad i ovo mi je ok.

U nedelju sam bila cjeli dan vani i na kraju na skrobni dan posustala i najela se ko zivotinja ali bukvalno ko zivotinja. Sve izmjesala i onda naravno cjelu noc nisam spavala jer me trbuh rasturao.

Sljedeci dan mi je trebao biti ugljikohidratni ali sam zbog prekrsaja zapocela opet s proteinskim.

Eto 3 kg manje. Da se malo bolje kontroliram bilo bi i vise kg manje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1.white_musk(30kg) 12.5 to go!
    2. Iana27 (20kg) 18 to go!
    3.Pepi(10kg) 8 to go!
    4.puppa (20 kg) 5 to go
    5.irenas (6 kg) 5 to go
    6.natasa30(20) 17 to go
    7. smaja (10kg) 5 to go
    8. Bubica (12kg) 10 to go
    9. bebelina (30kg) 26 to go
    10. aenea (26kg) 21,5 to go
    11dadukano(20kg)20 to go
    12.Ivona(8kg)
    13.kovke-kol'ko ode dobro je Smile
    14. Tessa(10kg) 10 to go

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nataša30 (napisa)
    Za ovih osam dana izgubila sam 3 kile i meni je to super.
    Pa meni to zvuči super. Ako meni bude tim tempom, gotova sam za malo više od mj dana. Meni je u cilju probuditi metabolizam, pa radije malo više pojedem (po programu), tak da budem svih 90 dana.

Meni isto danas voćni. Ne volim baš voće. Odn ono koje je svježe ubrano da.
    Ujutro sam pojela 2 jabuke, ručati nisam stigla pa sam predvečer popila 2 čaše soka od povrća.
    Izdržala, iako su mi "sline curile" dok sam mu radila ručak

Sutra se važem, pa javim.

W_M, čekam da nam se javiš

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tessa, davorka , dobrodošle

evo kod mene stoji kako stoji, ali sinoć mi se desio užasan lapsus, koji me ljuti do srži

naime, gledala sam film sa MM-om i on si je pripremio svakakvih delicija,a i ja sam sebi štapiće od voća-ko fol da i ja nešto grickam.
    Film dobar, situacija napeta i u po frke pita me MM:a jel ti smiješ jesti na toj dijeti toiko čipsa i čokoldae
    Mogla sam umrijeti.Fuj!
    Još kad mi je rekao kako sam lijevala kolu u sebe, mogla sam povratit.
    Pitam ga što mi nije prije rekao, a on kaže pa šutio sam dok si izgledala normalno
    kaže da se nikad tako nisam ponašala i da sam skoro režala kad bi on nešto počeo uzet

Cure, kakva je to životinja u meni.

Ništa,sutra(jer danas putujem) krećem sa prot. danom

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

danas je tijesto.................

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    danas je tijesto.................
    A zašto tako tužan izraz lica?
    Meni je to najbolji dan. Kad si spremim pizzu

Ja sam danas voćni, malo ću kombinirati suho, malo svježe, a za ručak ću otići po shake od voća.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

polako se topi moje salo pa zato

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    polako se topi moje salo pa zato
    A i meni se teško rastati od njega!

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

w_m (napisa): Film dobar, situacija napeta i u po frke pita me MM:a jel ti smiješ jesti na toj dijeti toiko čipsa i čokoldae Evil or Very Mad
    Mogla sam umrijeti.Fuj!
    Još kad mi je rekao kako sam lijevala kolu u sebe, mogla sam povratit.
    Pitam ga što mi nije prije rekao, a on kaže pa šutio sam dok si izgledala normalno

Stara navika. Ja bi tome rekla "mozak na paši". Svima se dogodi, i meni

Prijavljujem da sam svoj prvi ciklus lakša za 2,5kg :D :D

Jučer me uhvatila stravična glad navečer. Mislim da sam popila oko 5 lit vode i nisam mogla spavati, stalno sam bila dežurna na toaleti

Veselim se današnjoj fiiinooooj papici

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dobro jutro cure!!
    Meni ovaj tjedan proletio za cas...bilo je tu svega i svacega..ali odlicno se osjecam i to je najvaznije!! MM i ja smo se smijali kada sam mu govorila kako sam svaki dan 100gr laksa..da mi je znati odakle odlazi to ali dobro je...Idemo dalje, kako bi se reklo!!
    WM na slijedecoj listi me pisi 17 to go!! ili ako ce netko drugi raditi listu!
    Davorka, Tessa, dobro dosle i sto brze skinule kilice!!
    Maria71...pa to je jedan od boljih dana...na malo maslinova ulja prodinstas luk, pa stavis malo bijelog luka, pa pelati, pa bosiljak, persin, malo origana...kasnije pomijesas sa tijestom ma za prste polizat MM prije neki dan ostavio meso sa strane i skoro moje pojeo..kaze da je finije hihihihihi

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja ću ručati posni sir sa malo jogurta ali bih voljela zamijenit dio sira sa polijem tak da si na šnitu kruha stavim malo polija ...jel to ok ili bolje ne ?ja sam dobil ainformaciju da bi bilo bolje bez polija...jučer mi je završio voćni dan i nije baš bilo strašno.sutra imam zapečeni grah sa satarašom a u nedjelju tjesteninu sa pelatima i patliđanom

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    ja ću ručati posni sir sa malo jogurta ali bih voljela zamijenit dio sira sa polijem tak da si na šnitu kruha stavim malo polija ...jel to ok ili bolje ne ?ja sam dobil ainformaciju da bi bilo bolje bez polija...
    Čuj, u knjizi piše da je najgore miješati sir i meso ili jaja i meso pa nekak izdrži s tim sirom danas.
    Malo mi je glupo kaj se mora (po knjizi) ono što se ruča i večerati, prva dva dana.
    Mada ja nekad to radim, a nekad ne.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    ja ću ručati posni sir sa malo jogurta ali bih voljela zamijenit dio sira sa polijem tak da si na šnitu kruha stavim malo polija ...jel to ok ili bolje ne ?ja sam dobil ainformaciju da bi bilo bolje bez polija...jučer mi je završio voćni dan i nije baš bilo strašno.sutra imam zapečeni grah sa satarašom a u nedjelju tjesteninu sa pelatima i patliđanom
    ja to obavezno miješam

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

koju količinu sira mogu pojesti danas?imam pakiranje sira od pola kile?to mogu maznut danas...koliko polija mogu ako ću ga jesti?hitno mi je jel uskoro idem doma

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danas PR dan.

Doručkovati nisam nikako stigla, ali sam zato s guštom popila caffe s mlijekom (danas smijem), a ručak: miso juha s povrćem, dinstani tofu, umjesto kruha integralni roščići 3 komada i cikla salata. Mislila sam za večeru sok od povrća, ali ipak ću pola ručka, bez juhe i kruha.
    Nakon jučerašnjeg gladovanja, sve mi je ..koliko sam pojela.

Ponedjeljkom javljamo kilažu?

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zaboravila sam pitati.... W_M, jesi ti najdulje na UN dijeti ili netko drugi? I šta TM kaže na rezultat? Zanima me kako vam je sad kad brojite sitno do kraja?
    Nigdje ne pišu datumi kada je tko počeo s dijetom.....

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uh danas sam jela sve i svasta jer nisam stigla ni kuci , a kamoli kuhati , a sve neplanski. Moram li sutra na proteine ili da samo nastavim sa tjesteninom? :? Pomoc, ne stignem trazit po knjizi

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tessa, ja sam prošle sedmice počela sve ponovo :D
    MM je oduševljen

bebelina,sutra proteinski ponovo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je danas proteinski. Meni se jako smanjio apetit. :D

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    danas 13 dan 5kg dole :D

knjiga mi jako pomaže da nemoram smišljati kaj je sutra.
    jedino mi je teško kaj još dojim beba ima 5mj,pa znam biti gladna al vesele me kile dole

Tete u slastičarnici već znaju da dolazim svaki 3 dan

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj dadukano prvotno napisa

jedino mi je teško kaj još dojim beba ima 5mj,pa znam biti gladna al vesele me kile dole

dadukano, ne bih da te kritikujem, ali pročitaj na UN2.djelu(ja mislim :/ )
    ova dijeta nikako nije preporučljiva za dojilje, mnoge su odustale od nje zato što se toksini(oslobođeni u procesu mršavljenja) oslobađaju u mlijeko

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

w_m
    Tessa, ja sam prošle sedmice počela sve ponovo
    Super, a zar nebi trebala biti pauza od 90 dana ili je već i to prošlo?

MM je oduševljen Wink
    Mogu misliti! Sad te ovako gleda :shock:
    I moj MM se veseli. Pogotovo zato što imam hrpu stare odjeće koju ću opet moći nositi, a i manje novaca ostavim u dućanu na hranu 8)

Prijavljujem da sam večeras svjesno griješila. Izbrisala sam važan doc u kompjuteru i tako sam se iznervirala da sam pojela 2 štrudle od trešanja sa sojinim vrhnjem

Ali neću ići sutra ponovno na proteinski. Imam još vremena, tek mi je 5 dan [/code]

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tessa,
    nije mi prošlo 90 dana(hi,hi,hi,hi)

ali ja i onako ovdje sve radim po svome i kile super idu dolje.

A radim sve po svome, jer se vodim sljedećom logikom:
    knjiga je univerzalna, a naši metabolizmi su jako individualni i niko ne poznaje moj oragnizam bolje od mene.

Uzela sam osnovne smjernice(onaj njakraći oblik dijete ovdje sa foruma),konsultovala se sa prof.nutriciologije,otišla na ljek.pregled(jer ja moram puno skinut) i onda napravila svoj fazon.

Zadovoljna sam, dobro mi ide.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam večeru povratila uopće nemam potrebu za hranom...jedem ko ptič :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

danas nisam doručkovala a voljel abih umjesto npr. naranče popit sok od naranče...jel smijem?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dopuštene su sve vrste svježeg i suhog voća i voćni sokovi.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

pojela sam malo sušenih jabuka i nisu tak ni loše...mbee

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

w_m, potpuno se slažem s tobom i s time što si napisala. Zaista smo svi različiti i bitno je da znamo za sebe kako nam reagira organizam.
    Šta još kaže nutricionistica?

Romina, što se to dešava s tobom? Kako to da si reagirala povračanjem? To mi je..... :?

Danas sam za ručak napravila miso juhu od povrća, kuhani slanutak sa svježim lukom, kuhanim keljom, domaćim bučinim uljem i soja sosom i uz to salatu od matovilca i radiča. Na kruh sam zaboravila.

Danas me MM totalno zbunio, radila sam mu doručak (kuhani ječam, 2 jabuke, 2 suhe šljive, malo kuhanog slanutka, malo prženih lješnjaka, malo meda i od SMS-a pekmez od smokava s cimetom, sve izmixala i ukrasila šniticama kiwija i sjeckanim lješnjacima) i tako mu je fino zamirišalo da je i meni servirao. Na kraju je rekao da svaki puta zaboravi da sam na dijeti i da ga moram podsjetiti

I lagano sam nervozna, tak da ću si složiti neku kombinaciju Bachovih kapi da se malo smirim...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    Citiraj dadukano prvotno napisa

dadukano, ne bih da te kritikujem, ali pročitaj na UN2.djelu(ja mislim :/ )
    ova dijeta nikako nije preporučljiva za dojilje, mnoge su odustale od nje zato što se toksini(oslobođeni u procesu mršavljenja) oslobađaju u mlijeko
    kaj stvarno
    :?

a na koji način to djeluje na bebu?

pa kaj neke cure tu ne doje?

sad sam u bedu a tak mi je lijep krenulo

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mislim da eva doji, ali ona je veća :/

potražit ću te postove, pa ti ih pošaljem

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

baš sam vas mislila pitat da li itko od vas doji, kad vidim da o tome pišete

ja sam vas pratila kad ste krenuli s un, ali onda sam pročitala da nije dobro naglo mršaviti dok se doji, i odmah odustala, bližili su se blagdani pa mislim da mi je trebalo opravdanje za prežderavanje

ali savjest i MM (on više) mi ne daju mira, a i vidim kako svi koji su na ovoj djeti mršave, i to, mi se čini, lagano
    pa sam mislila ipak započeti ali prije sam vas htjela pitati ima li neka koja doji ?
    moja curica ima skoro 14 mj, sisa po danu 1 ili 2 puta, uspavljuje se navećer na sisi, sisa po noći...

jelda mogu na djetu

inače imam 85.6 kg (upravo sam s vage, ali ujutro ću imati bar 84 ) i visoka sam 174 cm pa bih trebala smršaviti bar "15-tak" kila, ma tukla bih se s nogom u guzicu i za 10 kg manje

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eva ima 17 mjeseci i doji i po danu i po noći. Ne mislim da je ovo jako restriktivna dijeta u kojoj bi se oslobađalo ne znam koliko toksina.
    Ja se osjećam bolje, ne vidim da njoj nešto smeta, i mi nastavljamo dalje. Prva dva tjedna je otišlo 5kg a druga dva samo 1,5kg. Valjda će opet krenuti. Ono što je dobro da sad rijetko imam onaj osjećaj praznine u želucu i gladi i da bez problema "preživljavam" i voćne dane.
    Jedino čega se neću držati je vodeni dan jer sam dijabetičarka pa mi je to neizvedivo. Eto, sama činjenica da sam uspjela uz tu dijetu smanjti inzulin i skinuti kile bez hipoglikemija mislim da govori dovoljno o njenoj (ne)štetnosti.

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nema druge, morati ću vam se i ja pridružit, , na sveopće oduševljenje MM

kaže da će zauzvrat prati suđe

nadam se da ću do većeras proučit pravila igre i od sutra krenut, pa onda javim većeras službeni broj kilograma

imate li kakvi dobar savjet?

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A da vi dojilje odete na Motignacovu prehranu? Nisam puno čitala, ali mi se čini da je tamo bilo dojilja. Isto se dosta mršavi.
    Pitanje je što je prava istina? Obično mi odaberemo ono što se nama više svidja. Ne mislim ništa loše, ali to je onda vaša i samo vaša odgovornost.

Mene zanima šta jedete za UH ručak? I da li palačinke bez jaja i mlijeka jedete za ručak ili večeru? Tek sam sad vidjela da mogu i žitarice. To mi je super.
    Ja ću danas vjerojatno integralnu tjesteninu s paradajzom, ili ću možda napraviti pogaču, pa pola pogače. A za večeru sam jutros kupila vege tortu od mrkve, jabuka i lješnjaka. Obožavam tu tortu

I moram početi piti DonatMg, nema druge

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Za UH dan obično jedem integralnu tjesteninu s umakom od rajčice i maslina ili gljiva, ili ispečem pizzu s paradajzom, gljivama i puno origana. Uglavnom to isto (upola manje) jedem za večeru jer mi slatko više ne odgovara :shock:
    Sviđa mi se recept sa zapečenim žgancima pa ću i to probati.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro si me podsjetila MBee da mogu i gljive. Napravit ću danas onda integralnu s vrhanjima i paradajzom. Tijesto za pizzu nisam nikad radila, jer je rijetko jedemo. Morat ću naučiti.

Našla odgovor dojiljama koji je šapica pisala:
    evo šta kažu toksikolozi:

šapica (napisa):
    Cuj draga, nikakva dijeta nije za vrijeme dojenja. Zasto???
    Zato sto se svi toksini koje ti apsorbiras u svom zivotu spremaju tebi u masti i sad da pocnes naglo mrsaviti (dakle dijetom) ti toksini iliti otrovi se vade iz tvojih masti i idu dirtekt u mlijeko!!!

Ovo nam je doslovno pricao profesor na PMF-u na bioloskom odsjeku (na predavanjima).
    U svakom slučaju bi bilo dobro sve skupa provjeriti, pa staviti na forum.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ni ja ne znam zamijesiti tijesto. Naspem sastojke u pekač kruha i čekam da zapišti za kraj

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E, al ti imaš pekač, a ja nemam. Ali imam dobru volju naučiti. Za sada cu ostati na tjestenini, žitaricama i palačinkama bez mlijeka i jaja, dok mi ne dosadi. Jedva čekam ručak, već sam gladna od gledanja silnih recepata :/

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •