evo i mene drage moje UN-ovice...
"stara garda" kako kaže naša predvodnica..
i ja sam imala jednu dužu pauzu, nekih 10 dana.. u tom periodu sam dobila jednu kilu, ali radilo se o Božiću, Novoj godini.. a osim toga kako sam imala ozbiljnih problema sa jetrom, imunitetom, leukocitima... morala sam pojačati prehranu crvenim mesom i tako te stvari..
od 2.1. sam opet nastavila. kg idu dolje,ali dosta sporijim tempom.. naravno onu kilu više sam skinula u 3 dana, ali dalje..... i volja tu i tamo postane klimava.. no odlučila sam do kraja prvog mjeseca (tada bi da sam bila stalno na dijeti bilo 90 dana..) pa ćemo vidjeti kako i što dalje..
danas mi je bio voćni dan.. i cijeli dan sam odlučila samo piti. Tj. pijem voćni sok bez šećera, popila sam 3 dcl.. i naravno puno vode.. i začudo nisam gladna, a dan je skoro gotov... ovo mi je kao neka promjena, jer mi voće već na nos izlazi..
ali evo za vas koje ste tek počele.. jedan fini recept za voćni dan..

dakle:
jednu jabuku ogulite, narežete na ploške u stavite kuhati kao za kompot, s time da u vodu dodate malo cimeta...
kad je skuhano, posložite u srednju zdjelu na dno, posebno izmiksate jednu bananu, onako kašatu je razmažete po jabukama koje moraju biti još tople, i na kraju pospete po vrhu s šakom mljevenih, preprženih badema...
jako je fino, toplo je , i kad to stavite u tanjur imate osjećaj da jedete "pravi ručak"..
eto moj mali doprinos...
dobar tek svima, i samo hrabro naprijed..