pepi prvotno napisa
Da mi je to puno ne bih ni morala bit na dijeti
![]()
pepi prvotno napisa
Da mi je to puno ne bih ni morala bit na dijeti
![]()
Palenta ovdje pise pod UH dan.TREĆI DAN-UGLJIKOHIDRATNI (TIJESTO)
RUČAK::
Kuhano tijesto uz dodatak začina ili pizza samo s kečapom ili bilo koje slano pecivo, količinski poput pizze.
Ovaj dan ne treba početi s hrano prije podneva. Može se jesti manje, a češće (malo žganaca bez sira i ulja).
VEČERA::
2 manja komada torte ili 3-4 kolača (knedle) ili 3 kugle sladoleda i obavezno jedno rebro čokolade za kuhanje!
Gdje ste ljudi? Sta ste danas jeli? Jel se ko vagao?
Ja UH dan i za rucak skuhala malo inegralne paste i napravila sama kecap od jednog paradajiza, bjelog luka i bosiljka i mali kroasan.
Vecera tj kolaci cekaju u frizideru.![]()
ovako..meni je u cilju skinut 8, zasad se jos nisam pomaknula ni gore ni dolje
Danas mi je UH dan i jela sam za rucak krumpir s povrcem zapecen u pecnici.
Za veceru sam snitu kruha sa ajvarom.
I jos, ja jedem voce i izmedju obroka jer sam non stop gladna, nadam se da ce mi se glad poceti polako smanjivati
Da, jutros sam i zgrijesila i instinktivno pojela jedan slani stapic, nadam se da me to nece skupo stajat.
Zar nije krompir u skrobnom danu kao i povrce? :?ivonna prvotno napisa
da,da, skrobni, jos sam friska i zbunjenasutra mi je UH i mislim da cu pizzu sa umakom od rajcice, kukuruzom i ono nesto malo gljiva sto smijem
Za škrobni dan se mora večerati što se je i ručalo, samo u manjoj količini.
Mislim da je netko vec pitao , ali kolika pizza? Trokutic , mala , normalna ili JUMBO .....![]()
ako danas ručam ribu, dali mogu večerati ribice iz konzerve ili ne? nisam stigla pogledati u knjigu![]()
Dobro jutro!! Prvo dan je iza mene..i super sto se odmah lijepse osjecam, nekako ispuhanija..laksa u trbuhu i zelucu..Danas su mi na redu mahune!
Joj cure da znate samo kak sam se ja snasla (hihihihi)...moja mama je isto na dijeti tako da kuha svaki dan i za mene i za sebe. Ja samo poslije posla pokupim kod nje svoju dnevnu porciju (rucak i vecera) i mirna...mislim da ce mi to ovog puta uveliko pomoci!!
I vagala sam se jutros, nesto je otislo, ali pokusat cu se skulirat i prijavljivati svaka 4 dana...
nana a cuj, ja nekak mislim da mozes...riba ko riba...
1.white_musk(30kg) 12.5 to go!
2. Iana27 (20kg) 18 to go!
3.Pepi(10kg) 8 to go!
4.puppa (20 kg) 5 to go
5.irenas (6 kg) 5 to go
6.natasa30(20) 19 to go
7. smaja (10kg) 5 to go
8. Bubica (12kg) 10 to go
9. bebelina (30kg) 26 to go
10. aenea (26kg) 21,5 to go
11dadukano(20kg)20 to go
12.Ivona(8kg)
12.kovke-kol'ko ode dobro je
evo me cure
![]()
nataša, čestitam na prvoj kilici i da, i ja imam užasne gasove od prvog dana dijete, pa vjerovatno smo zato splahnule u licu( imaš)
pepi,Iana,kovke, samo naprijed!
aenea, pa gde si ti?Nema te 100g![]()
![]()
Gdje je maria 71 :?
Ništa nam ne raportira ...
ja danas imam integralnu tjesteninu(solo) i
http://www.vfkomerc.ba/images/large/053366.jpg
http://www.vfkomerc.ba/images/large/053345.jpg
ajjjjjjjjjj apricotttttttt heeeeeelp!
ispravi ovo boldnao molim te![]()
Zato ti je tjestenina solo!white_musk prvotno napisa
![]()
Mljac, mljac!
jesam se nasmijala...solo tjestenina..
![]()
A joj..ja moram cekati do sutra kada cu navaliti na kolace..Strasno, ja Vam inace uopce ne jedem slatko ali na ovoj dijeti jedva cekam da pojedem kolac ili dva..![]()
Kak meni kruliajde jos samo kojih pola sata i padaju dvije jabuke..haha
E prekasno. Ja nisam. Za rucak sam jela krompir s gljivama a za veceru salatu od graha.nana prvotno napisa
Evo i mene na vocnom danu.
Jutros stala na vagu iiiiiiiiiiiiiiiiiii 88.5. :D :D :D
Iskreno da vam kazem bilo mi zao sinoc kad sam pojela tortu. Tacno sam se osjecala krivom iako sam smjela.
Sinoc sam se sanjala u dvodjelnom kostimu.![]()
![]()
Evo jedne ideje za 1.dan (sama iskombinirala i upravo jedem)
Hladna salata od puretine:
1)ispirjani pureći file i polugotovo povrće (talijanski mix od Podravke-tikvice, mrkva, gljive-samo četvrtinu vrećice)
2) Zelena salata, mladi luk i radič
To sve narezati na komadiće, promiješati i ja sam začinila acetom balsamicom.
Ja sve zacinim samo limunom.![]()
Voćni dan........Ne trebam vam ništa više napisati, sve ste vi to prošle....
ps. Kile ne prijavljujem niti sebi, a kamoli javno![]()
Ja naručila vegetarijansku pizzu i pojela jedva četvrtinu. Toliko su mi se potrebe smanjile.
Danas mi je 19-ti dan i već neko vrijeme stojim na -5,5kg.
same hereBomballurina prvotno napisa
kad vidim jabuku dođe mi da je zavitlam u koš
pizza vegetariana popapana, doduse samo malo vise od polovice. Kaj cu sad s ostatkom, mogu li to jesi navecer umjesto torte?
Naravno, to ću i ja. I rebro tamne čokolade.
Možeš pojesti ostatak pizze i navečer, tko ne voli slatko, može jesti ono što je ručao i za večeru.
joj, blago vama, vi vec rucale....a ja tek zavrsila sa jabukama, tj. jabukom i pol i mislim da ce mi na nos izaci..nisam ih bas neki ljubitelj ali to je bilo najbolje kaj sam nasla u ducanu...Moj rucak je tek oko 17 sati..![]()
Za doručak isključivo pijem svježe iscjeđeni sok od naranče,drugo mi ništa ujutro ne paše.
A kak su vam vremenski raspoređeni obroci?
Meni u 9, 13 i oko 17.30.
w_m mljaaaac
ja vas citam isvaka cast,skidam kapu svima koji se pridrzavate
tog jelovnika
ja nekako previse volilm klopatida bi se odlucila na takvo sta
Vjeruj ja spadam u gurmane i OBOZAVAAAM jesti ! Zato i jesam ovolikaAli ova dijeta mi je pala bez imalo problema. Cak i nisam gladna!
i ja danas na voću i ponosno prijavljujem da sam odolila cijeloj hrpi slatkisa na jednom sastanku...to mi se valjda jos nije desilo nikada :D
Ja sam jutros morala ici na dorucak za djecu i roditelji 2 razreda kod Annabel u skolu. Joj kakve je klope bilo ali nista ja sam samo voce.![]()
Naravila sam si zdjelu voca borovnice, maline, kupine, jagode i malo ananasa i preprzila u pecnici zdrobljene orahe i posula po tome i malo cimeta dodala i svako malo pomalo pojedem.
Za veceru cu napraviti ono sto je neko spomenu sa jabukama da se malo skuha s tim da cu ja staviti jabuku i breskvu i samo malo skuhati na malo vode i cimeta i odozgo staviti bananu koju cu malo prepeci na teflonu i onda opet po vrh svega malo preprzenih oraha.
Sutra meso. jupiiiiiiiiii
Bubica super![]()
otišle 3kg u 5dana,još 17 to go :D
danas mi drugi dan, jela sam rižu sa kukuruzom i salatu,al imam čitav dan krizu za slatkim,samo da prebrodim današnji dan,sutra su kolači![]()
cure samo naprjed
Pa dobro jel taj kukuruz u skrobnom i UH danu. I ja sam jela u skrobnom i vidjela sam da WM jede u skrobnom a onda palenta u UH. Zna li ko?
I jo jedno pitanje.
Mama napravila sarmu. S obzirom da ima malo rize u njoj jel smijem to u proteinskom danu?(iskreno se nadam da smijem)
Palenta ide u UH danu a kukuruz se ne spominje ni u jednom receptu, niti u nabrajanju namirnica za škrobni dan.
Ako u proteinskom danu ide kriška kruha ne vidim zašto se umjesto nje ne bi moglo računati malo riže.
Nataša,i u knjizi piše da se kukuruz jede u škrobnom danu,a za ugljikohidrate piše tjesto bez jaja,ako sam dobro shvatila kukuruz kao povrće škrob,a palenta kao brašno(tjesto) UH.
Gdje u knjizi piše da se kukuruz jede u škrobnom danu? Ja ne mogu naći.
Ajde super onda nisam zabrljala s kukuruzom. Znaci imam rucak i veceru za sutra a jos obozavam sarmu.dadukano prvotno napisa
![]()
Ubi me ovaj vocni dan.
Daj nek neko bude tako dobar i napise mi ime knjige i autora.![]()
A za škrobni dan piše: grah, grašak, soja, leća, slanutak, riža ili krumpir! Od kukuruza ni K.
piše,piše ,na stranici 2 dana, dole zadnje, nije po vašem ukusu?-soja riža i povrćeMBee prvotno napisa
Jutro...prosao i vikend...pa da prijevim 1kg manje..znaci 17 to go. Mozda je moglo i bolje ali...ma glavno da ide..i da, sada mi drugacije reagira nego prvi put ali kao sto sam i rekla samo neka kile idu dolje...nema veze kojim tempom!
danas mi je prvi dan :D
8 dana...-2
danas skrobni dankuham si rizu
ne znam kako je vama koji ste na dijeti vec mjesec-dva-tri..ali meni se vec povraca cim vidim jabuke
ivonna imas jednostavno rjesenje za to..izbaci ih sa jelovnika...jedi narandze, mandarine, grejp.....Iskreno i meni je muka od njih i sto je najbolje jedem ih na silu jer kao bit cu gladna ako ne pojedem dvije ( i jos blesaca uzmem si najvece dvije koje sam mogla izabrati).
i ja sam jabuke gotovo izbacila, ne idu mi...uzivam u narancama-
Koliko se smije banana na vocni dan?
mislim da se može samo jedna banana