milicica ovo sto si nabrojala od simptoma svakako zahtjeva obradu. Znam da ti nije lako maltretirati ju ali mora se.
Kod Tina je od simptoma bila samo kašasta stolica i nešto slabije dobivanje na težini.
milicica ovo sto si nabrojala od simptoma svakako zahtjeva obradu. Znam da ti nije lako maltretirati ju ali mora se.
Kod Tina je od simptoma bila samo kašasta stolica i nešto slabije dobivanje na težini.
I da...i kod Tina je alergo test (prick) bio negativan na sve. Ali kad smo radili ukupne i specifične imunoglobuline (RIST i RAST) ispalo je poziivno na k.mlijeko
la11 nisam joj davala kozje mlijeko jer sam pročitala da ga ne bi trebali piti do treće godine. Ako te zanima mogu potražiti zašto jer sam zaboravila![]()
Evi se alergija manifestira koprivnjačom na mjestima gdje hrana dotakne kožu.
Danas smo dobili tabletice za farbanje vode za kupanje. Da vidite to veselje kad je ugledala tirkiznu vodu!
Cure jedan brzinski pozdrav, koristim situaciju jer se moj uragancic danas nesto uspavao 8)
Samo da vidite sreću i veselje kad smo joj dali jedan od poklona!
Ćaos svima!!!!
Velike puse svim bubanima,mi smo zdravi otkako imamo tetu čuvalicu i ne idemo u vrtić.
Zach-legendo![]()
Evo ja sam danas kao zombi,jučer smo u firmi imali feštu i došla sam jutros kući u 5,30.Mislila sam da će me mama zadavit,jer ne idem nikud 1,5godinu i onda kad odom nema me do jutra.Ali je bilo super,a i drago mi je bilo kad sam došla doma a moj anđelak spava i nije bilo nikakvih problema.
Jedino sad jedva čekam da se vrate iz šetnje i da idemo spavati,jer sam drijemnula jutros sat i pol i to je to.
Tomo sad već hoda kao veliki,čak i s rukama na guzi,a što se riječnika tiče nije baš nešto opširan,ali puno razumije i vidim da ponavlja puno gesti od drugih.Ne znam koga je vidio da hoda s rukama na guzi!!!!
puse svima
Eva!
Još ću se malo hvaliti: I jede!!! Od petka tamani sve što joj dam, jede sama, doručkuje, ruča i večera! Prebacila je u tu brzinu preko noći, u četvrtak ništa, a u petak jede kao mala svinjica.
Bravo za Tomu hodača!
Pusa svima, idem kuhati ručak
mi smo bolje, nakon 2 dana temperature, jučer niš a danas se sva opet osula, zadnji put smo imali trodnevnu virozu isto se osula, al ne tako velike pikice, a sad evo niti dva tjedna opet isto samo još veće pikice i još više njih.
Ni sama ne znam dal da ju vodim u jaslice sutra, moramo prvo po ispričnicu
Sefica, je prekrasna! Koja sreca.![]()
Frida, sta dajes Ilo za dorucak i veceru? Slatko, slano?
Pusa bubanima.
Zarazna ti je još otprilike 2 dana nakon što izbije osip.Ni sama ne znam dal da ju vodim u jaslice sutra
hvala mamanatali
pojma nisam imala
Eva je prekrasna!!![]()
Bravo za Ilonicu papača!! Andrej nikako neće sam jesti. Kad uzme žličicu, samo mulja s njom po tanjuru, rijetko bi je prinio ustima. A neće ni rukicama (jedino ako mu baš dam nešto u ruku, onda ok).
Kod nas opet viroza, nakon manje od mjesec dana - nosić mu curi ko lud, u slapovima. I opet ništa neće jesti osim sike. I opet problemi sa spavanjem.
I mi smo jučer otišli na feštu, moja nećakinja ga je čuvala. Jedva je zaspao tako da smo kasnili. Ja non stop mobitel imala na gotovs. Zazvonio je tek u pola 1, ali A. je bio budan od 22.15, samo što je bio s njom u dnevnoj sobi i gledao tv 8) Ali tad je već počeo plakati i zvati mamu, a kad smo došli, isto ko kod Annie, osmijeh od uha do uha. Ali nije htio zaspati još sat vremena. Užas!
Pozdrav svima ,bebačima veeelika pusa!!
Ivanu se apetit vratio cim je prestao piti antibiotik. Jede sve po redu i vice mmmmm dok jede![]()
Mi smo ove godine preskocili odlazak Deda Mrazu, budemo do godine!
Zaboravila sam vam ispricati kako je prosao sv Nikola (razbolio se pa sam zaboravila). Nasa susjeda svake godine organizira posjet sv Nikole kod nje i tako smo ove godine pozvani i mi. Sv Nikolu igra njezin tata ali se taj dan razbolio pa smo angazirali mog tatu. I tako igraju se klinci, Ivan se brzo uklopio, i dolazi sv Nikola a moj se hrabri sin brzinom svjetlosti popentrao meni u krilo i onako ispod ruke skica Nikolu. Ja mu pricam... ali nema sanse da mu pridje. I onda Nikola malo duze govori, a moj sin se uspravi i kaze sav sretan: dede (dida) i pocne pljeskati. Ja probala s demagogijom nije to dida, a on se zaleti mom tati, ovaj ga digne u krilo sav sretan sto se ne boji Nikole, a Ivan mu skine bradu i brkove i ponosno se okrene prema meni i vikne DEDE.Dakle, rezultat je: sretan Ivan, dvoje djece u placu, dvoje starije vise ne vjeruje u Nikolu. Mislim da poziv slijedece godine necemo dobiti
sanjam71ivan detektiv!
noa je počeo odbijati neku hranu! ne znam da li da se veselim ili... moj svejed je počeo pljuvati što mu se ne sviđa, dakle jučer skoro sve - jedino je smazao bananu i pol. čak mu i mandarinica nije odgovarala, a inače ih obožava. o blitvi neću pričati... eto, neki počinju jesti, a neki... no, vjerojatno je i to samo faza!
iVANE, LEGENDO!![]()
Ra, welcomne to the club!
Ivan![]()
Eva je preslatka! vau vau ce posluziti i za jahanje?
Mbee -koje tabletice? one tinti ili crayoline?
Bravo Ilona !
Barbara - bas mi je drago sto ste nasli rjesenje i sto Tomo sad doma uziva
~~~~~~~~~~~~~~ za bolesne i puse svima!
Veronik to su neke no name tabletice. Ima ih 15 u vrećici na kojoj piše BATH FUN.
Više od psa ju je oduševio veeeliki šator koji smo kupili a ostali pokloni će pričekati Božić.
Momze Ilo za doručak papa bioaktiv sa pahuljicama (prosene, zobene, rižine), a za večeru sam joj davala jabuku ili mrkvu. Tek smo počele sa ovim režimom pa još nemam neki jelovnik.
Ivan 8)!
Pusa maloj osipanoj gusarici!
tipkamo se
Frida kakvo je to fino jelo u avataru?
Samo da prijavim da je i kod nas potpuno ista priča kao kod Školjkice-Tin se dans osuo,nakon 2 dana temperature i 1 dana bez ikakvih simptoma između. Dakle, po vrtićima, osim crijevne viroze hara i rozeola.
i Noa je imala prošli tj.rozeolu. nemam pojma odkud joj.u jaslice neide.mamanatali prvotno napisa
al nama je ovo već druga u dva tjedna i bili smo kod doktorice danas, na moje napominjanje osipa ona nije dala ama bas nikakav komentar, rekla je da je to viroza, i da mozemo sutra u jaslice, vec tri dana nema temp.
Dakle sutra ponovo idemo u harem bakterija i virusa da pokupimo nes novo tako da se fino za Božić mozemo liječiti![]()
druga? nama je naša ped.rekla da se rozeola može dobiti samo jednom :?Školjkica prvotno napisa
a onda valjda nije to isto, prvi osip je bio sa jako sitnim pikicama, a ove sad su baš grde, dr. nije ni spominjala rozeolu
Dobro jutro svima. Evo i nas opet. Odra je li bilo sutra dan sve ok sa spavanjem ili se dječak budio da provjeri je li mama tu? Ja sam svoju ostavljala, ali bi je prvo uspavala i ona bi pajkila bez problema.
MBee gdje si kupila tabletice za bojanje vode?
Mi idemo u subotu Djedu Mrazu (Božićnjaku) :D pa ce mo vidjeti reakciju, inače voli one umjetne što sviraju i pjevaju.
Pozdrav svim bebanima![]()
ivee kolegica mi je kupila tablete u Austriji u Toysima.
Kod nas je jedino novo da je šefica jučer bacila telefon u kadu punu vode. Za sada radi :/
Mi idemo sutra kod DM-a. Jedva čekam. Baka nam se razbolila pa sad kemijam sa poslom da ja budem s njom dok MM dođe s posla. Za vikend idemo malo u Slavoniju da Eva upozna mamin rodni kraj![]()
Samo na brzaka da se opet izjadam.
Jan je jučer bio sat vremena sa mnom u jaslicama i navečer mi zakurio i sada, opet, ima temperaturu..ovo je već za izludit..
Mislim fakat više ne znam šta da radim...A još uvijek smo kod svekrve, stan nije gotov...
Ne znam kuda to vodi, bio je 20 dana doma i sad opet...
Ne znam..samo sam se htjela ispuhati..i jedva čekam da završi ova godina jer nam je bila...bljaaak!!
Shiny baš mi je žao, znam kako ti je. I mi muku mučimo s bolestima. Trenutno tražimo tetu čuvalicu da nam pomogne pregurati zimu i bolesti, jer sam ja tek promijenila posao i ne mogu baš biti stalno po bolovanjima. Za sada smo to rješavali tako da je Tin išao s tatom raditi (naravno kad bi prizdravio ali još nije bio za vrtić)![]()
shiny,drž se!
Shiny... zato ce vam 2008 biti super!![]()
tabletice za kupanje trazim vec duze, htjela sam opet uzeti crayoline ali ih tu nigdje ne mogu naci , u Muelleru imaju samo tinti koje mu bas i nisu fora i dosta kostaju...u zadnje vrijeme koristimo i kugle za kupanje iz Lusha a vec sam se ponadala da ima i nekih drugih..
Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~ i puse!
Burek! Sad ga ne smijem jesti pa samo gledamŠkoljkica prvotno napisa
.
shiny, strašno, nadam se da će sve loše otići sa ovom godinom. Jel daješ JR-u nešto za jačanje imuniteta?
fria, pa zašto ne burek :?
shiny, nađi čuvalicu i gotovo, nećeš ovako na zeleniu granu![]()
Dobro jutro svima!
Frida - i ja pitam zasto ne burek?
Shiny drzi se![]()
frida, eto, sad si nas sve zbunila s tim burekom :?
Kod nas jedna novost - svaki put kad Roko nešto dobije (kad mu se da uz "izvoli" ili "evo"),on kaže "hvala".![]()
Sad je počeo i nas učiti pa kad mu npr. kažemo da donese papuče, on donese i da, a onda onak upitnim glasom veli "hvala?"![]()
mislim da joj to i nije neka utjehaVeronik prvotno napisa
!!!
da stvarno,svako toliko bacim pogled na forum da vidim šta je st im burekom :?
Noa isto reče hvala,ma ona je mala brbljavica,nema riječi koju ne ponovi
Moram izbjegavati masno, slano, prezačinjeno, još neko vrijeme, dok mi se probavni sustav ne oporavi od viroze, a ako baš moram nastradati onda radije sa odojkom, francuskom i kolačim za Božić.
Kejt jeste našli čuvalicu?
Eto nas od DM-a. Bilo je super!
Sutradan standardno - nikad nije ok, ali zaspao je normalano i onda se budio par puta (ali već je bio i prehlađen pa ga je i to smetalo). I ja Andreja uspavam prvo, ali mogu na prste prebrojati večeri koje su prošle bez buđenja.ivee prvotno napisa
Shiny, mamanatali, školjkice, baš vam je nezgodno! Nadam se da dolaze bolji dani!!!
I andrej kaže "aja" (hvala), ali mora ga se podsjetiti. Nova fora mu je da se rukuje kad mu pružiš ruku.
E, da, nisam odreagirala na Ivana! Umrla sam od smijeha!Mi na žalost ove godine nemamo DM, baš mi je žao!
I mi se još borimo s prehladom, ali sva sreća nije prešlo u kašalj, tj. kašlje on, ali ne onako da bi se zabrinula, rješavamo to sljezom.
Odusevile su me price o Zachu koji iskljucuje svetlo u prepunoj sali, o Ivanu i DM i Rokovo "hvala".![]()
Nama je danas bila jedna devojcica u gostima (2 dana starija od Strahinje) i on je sve igracke vadio iz njegove korpe i sve joj je jednu po jednu davao u ruku. Bas mi je bio sladak, kako je bio vredan i koliko se trudio oko nje.
Ni mi necemo imati posetu DM, ali cemo gledati ako se u gradu bude organizovalo nesto, da odemo da se upoznamo i slikamo sa njim.
Sto se govora tice, Strahinja stalno nesto brblja kad se zaigra, ali ja ne mogu nista da razumem. Jedino kad mu se bas obratim i pitam za nesto, onda on to kao ponovi i ta rec lici na nesto.
Opet smo se vratili na kasice, ali hoce ponekad i da nesto gricka. (danas mi je umalo oteo kroasan)
Nelzi, pa tvoj je Strahinja fino dijete!Zach cupa curice za kosu... neka nova faza.
Mi smo u fazi preseljenja i zivcana sam (zato sam malo i na forumu). U petak bi konacno trebali preseliti u nas stan, a onda odamh u subotu letimo za Amsterdam. Nadam se da cu se malo odmoriti, noci su mi koma....
momze, ne bi bilo kulturno da kazem da ti zavidim sto putujes za A-dam, pa cu samo reci da ocekujem izvestaj o utiscima. Sigurna sam da ces se preporoditi!
Ima li neka mama da ce biti bez svog dragog za NG, ili sam ja jedina?![]()
momze, super za novi stan!
nelzi![]()
la11, drugi tjedan sam na godišnjem, definitivno moramo organizirati neko druženje da vidim malu brbljavicu. šta kažeš? lali?la11 prvotno napisa
noa i dalje priča ciganski. i ja sam propričala pokoju riječ, pa se sad bolje kužimo![]()
Momze, a kud se selite?
Nelzi,avatar ti je![]()
ra može
momze super za stan,
mi se ipak ove god nećemo seliti,jer nikako da skupimo za radijatore. ali NG ćemo dočekati u novom stanu sa grijalicama![]()
Samo da se javimo. Matea je jučer imala temperaturu (38.4) pa je mama trčala s posla doma. Dali lijekić za snižavanje tem. i više nije imala(dakle ni jučer popodne ni cijelu noć, a ni danas). Samo sada imamo problema s jelom, nema apetita. Mislim da su zubi (iako ni jedan doktor to ne priznaje), četvorke su natekle, nabrekle, samo što ne puknu. Držim fige da sve bude OK da u subotu možemo na Djeda Mraza.
Pozdrav svim bebanima![]()
Drage moje,
od jucer u nasim redovima imamo i diplomiranog odgojitelja. Jucer je nasa bbb2909 diplomirala i to s cistom 10-kom, oliti najvisom ocjenom koju je mogla dobiti! :D
Branka BRAVOOOOO