Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: ZPB 05 (8. dio)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala ti sanjam!!!!

Eto obavestene ste, ja sma jako happy i sad cu opet moci da malo vise vremena provodim sa vama!
    Nisam u toku sta se sve desava... ako ima bubanih saljem im veliku pusu!
    Idem sad da citam!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bbb,a zato tebe nema! Ma najljepse cestitke!
    MBee,ajme koju ti sminkericu imas. I kako se uvalila Djedici,sigurno mu je sve zelje izbrbljala..
    Mi smo bili kod DM,iz daljine ga je gledala s zanimanjem..al blizu nismo isli,bila je guzva pa nisam htjela forsirat..
    Predstava joj se svidjela do trenutka dok nisu poceli pustat preglasne songove i meni je bilo preglasno

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bbb2909, čestitam!!!!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

bbb-carice, čestitam!!!

Bili mi danas kod pedijatrice, izgleda da Jan nije prebolio upalu uha pa nam dala još jednu dozu antibiotika..vadili bris nosa i grla a nalaz ćemo dobiti tek u srijedu
    vadili krv-leukociti ok..čokirali ga..uglavnom mučenje
    Ni mi ne spavamo, buđenje svakih pol sata tako da sad fakat mogu razumjeti mame dojilice koje se još uvijek bude petstotina puta po noći-skidam vam kapu!
    Još uvijek smo kod sveki, luda sam, stan nikako da se sredimo, trenutno ga krečimo/farbamo...
    Frida Jan pije multivitamine od childlifea i propolbaby već neko vrijeme ali za sad nisam vidjela nikakvih rezultata. A vi?
    Kejt Nakon n.g ćemo vidjeti kakva će biti situacija a onda, ako se ovako nastavi, nema druge nego teta čuvalica. Na poslu mi gledaju kroz prste ali ne mogu takvim tempom još dugo...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Čestitamo!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala puno!!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bbb2909 čestitke od šefice i mame!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

bbb čestitam!!!

Shiny ne trošim ništa, razmišljam o spirulini ili zelenoj magmi.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kupila ja zelenu magmu ali nema šanse da mu podvalim! Stavila sam mu u čaj ali nekako nisam za da to pijucka cijeli dan, nikada onda ne bi popio potrebnu dozu.
    Sad razmišljam još da mu kupim "first defense" od childlifea ali sve mi se nekako čini da je to bacanje novaca (btw. košta tristotinjak kuna)...ali spremna sam na sve samo da mu ojačam imunitet...Iako znam da sve to ovisi od djeteta do djeteta...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja Evi dajem ove vitamine i kuc-kuc zdravi smo!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Branka :D :D :D

ivee

Početno

BRAVO bbb2909. ČESTITAMO!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bbb :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    Citiraj Veronik prvotno napisa
    Shiny... zato ce vam 2008 biti super!
    mislim da joj to i nije neka utjeha !!!
    da nisi napisala ne bih ni skuzila...dakle 2007!

Bbb cestitam !!!

Eva zna da treba povuc za bradu !

~~~~~~~~~~~~ za bubine !

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bbb čestitke!!!!

La,Ra može!!!Veselim se druženju.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

žene di ste?

dva dana nema nikoga :?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

pekli se kolaci, nona pripremila bakalar...ja jos moram i pocistiti, gustam neda mi se..
    predvecer kitimo bor, moram jos neke poklone zapakirati... zato me bas i nema ovdje

svima zelim lijep provod ove blagdane
    ~~~~~~~~~~ da se nitko ne razboli

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Drage moje, želim vam ugodno veče s vašim obiteljima i miran i veseo Božić!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja samo svratila - da čestitam bbb!!! Dakle, svaka čast!!! :D

Moramo još upakirati poklone i okititi jelkicu (ove godine umjetnu, budući da bi se inače Andrej ugušio u iglicama), imamo puno posla. A još idemo kod bake i dide na Badnjak i kod prabake na imendan. Sve vas pusamo, želimo ugodne blagdane, da ne bude bolesti i da se klinci manje bude!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sa svojom porodicom svima zelim ugodno Badnje vece i Srecan Bozic!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi isto želimo svima sve najbolje za nadolazeće blagdane!! :D

...danas smo kitili bor i nedostajala nam je špica za bor, pa smo stavili Rokovog medu na vrh Uopće ne izgleda loše , evo

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sretne i blagoslovljene Bozicne blagdane zele Vam Filip i mama

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

bbb2909, iskrene cestitke!

mi smo jos uvijek u nizozemskoj i lijepo nam je. moram vam se pohvaliti da sam jutros, na bozicno jutro, nakon tocno dvije godine i tjedan dana, dobila mengu!!! :D

svima cestit bozic i sretnu novu godinu zelim!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Čestit i blagoslovljen Božić svima od srca želimo!!!!!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Bok svima, mi se vratile s Plitvica, dijete spava, a ja koristim gužvu i čitam ovo malo što ste napisale.

Inače smo super, I hoda sve u 16, ne zaustavlja se uopće, a glavna fora joj je BOK, čim netko izlazi iz prostorije ili u nju ulazi ona pozdravlja.
    Idem spremati večeru M vrijednom, tako je super pospremio stan da sam mislila da sam promašila vrata kada sam ušla !

p.s. Čestit Božić svima želi Mala Ličanka!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Htjela sam vam pokazati svoju bebu Mraz ali nije išlo

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Veronik prvotno napisa
    pekli se kolaci,
    Neki vise,neki manje...
    No htjedoh zapravo reci..
    Cestit Bozic & Sretna nova godina!
    Puno zdravlja,radosti i blagostanja.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Htjela sam vam pokazati svoju bebu Mraz ali nije išlo
    !!!!

ivee

Početno

SRETAN BOŽIĆ!
    Puno zdravalj, sreće i ljubavi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

MBee deda mraz je fantazija!!!!!!!!!!!!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Drage moje sve,
    evo da vam se i ja malo javim nakon sto godina!

Kao prvo svima onima koji slave- želimo sretan i blagoslovljen Božić.

Ubija me posao! Ne radim tako puno, al kad dođem doma, provedem vrijeme s vitom i Mm a navećer kad ona ode spavat čekaju me sve one stvari koje ne stignem tokom dana.I na kraju sam toliko umorna da padam u nesvijest.
    neznam kak će to tek biti kad dođe sezona i kad ću raditi po cijele dane.

Pozdravljam sve nove cure, svima koji ste u bedu šaljem virtualne zagrljaje, čestitke bbb na diplomi, čestitke momze na mengi ( jel krećemo u akciju na proljeće? ja još uvijek tražim kompicu!!!
    ako sam što preskočila nije namjerno!! dugo me nije bilo pa je teško sve pohvatat iako niste kao nekad.

Inače Vitica je dobro, super se slaže s bakom pa nemamo onih stresova vazanih uz vrtiće i sl. kao neke od vas. Od kad je prohodala ne staje. od ujutro od kad se probudi, najčešće u 7 pa do 8 navečer kad ide spavati ne staje!!!!!!! Neumorna je. ne pretjerujem al ona sjedi samo dok jede i ono malo što odspava tokom dana. i to je to! Sve više dolazi do izražaja onaj njen "no-bullshit" karakter kojeg je davno momze prepoznala. u zadnje vrijeme mi se po prvi put javlja strah kako ćemo ju odgojiti! stalno razmišljam o tome dal neke stvari dobro činimo, dal ćemo znati snaći se u svim situaijama.jel i vi isto razmišlajte o tim stvarima?
    mući me to što nisam sigurna kako se postaviti s tim njenim karakterom. tu nema kompromisa! kad nešto želi, želi i to je to. objašnjenja još uvijek ne razumije, a čim nešto nije po njenom kreće deračina i bacanje po podu.
    što se tiće spavanja malo smo sad bolje. od kad spava u svojoj sobi ciki prije spavanja i još oko 5 pa ujutro kad dođe k nama u krevet pa još oko 7 prije buđenja ak sam ja još doma. izgleda da je mm bio u pravu kad je rekao da se ona budi zato što nas čuje kad uđemo u sobi i zato što me "šnjofa".
    ipak malo me već zamaraju ti noćni podoji, sve mi teže i teže padaju. i najrađe bi da to privedemo kraju al neznam kak jer ona stvarno nema namjeru tako skoro odustati od toga.

e sad stvarno odužih.
    nadam se da ću ipak stići češće navratiti u vaš kružok.

pusa svima

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

MBee, šefica je zakon! Di si samo našla odjelo?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

To je pidžama, ali je krasna plišana i mucasta. Kupila sam u H&M-u.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

šefica je super

lali kako ti radiš ovaj tj.?
    mogli bi se malo družiti.

ra,šta kažeš?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

bokić svima, nadam se da ste svi ugodno proveli blagdane
    bbb čestitka
    momze ja još nemam mengu, bubi voljela bih ti biti kompa na proljeće he-he, mbee mrak je đama
    za imunitet koristimo ehinaceu, i imamo neko željezo sa vitaminima
    ak se netko sjeća u zadnjem javljanju sam se tužila na zube, dakle ona temperatura nisu bili zubi nego upala uha i opet antibiotik i opet bolovanje... iako su nam izašle ovih dana sve 4 četvorke, u vrtiću smo od ponedjeljka opet pa ćemo vidjeti, kak mi to na poslu gledaju neznam...ne usudim se ni razmišljati, najveći je problem šo moja ljubav na najmanji znak bolesti ništa ne jede i samo bi cikio...

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zasto koristite vitamine,po preporuci pedijatra ili samoinicijativno?
    Nama nikad nis nije ped savjetovala pa si mislim da netrebamo..
    Jedino ja pijem neke vitamine za dojilje,pa valja onda i prek mlijeka Buba dobije malo.

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Uh, uh, evo me opet malo. Opet sam se uspijela ogrebat za internet kod buraza. Al nema sanse sve procitati pa se osvrcem samo na zadnjih par dana.

BBB cestitam na diplomi, mbee super se pidzama, bubinima pusa.
    bubimira, i ja sam dosla do zakljucka da bi L.trebao u svoju sobu, jer ga uvijek probudimo kad dodemo, a i mm hrce ko top, pa se Lovro vrti. Al nemogu si ni zamisliti da ga ne vidim po noci. Kako ti je to uspijelo?

A sto se tice vitamnina, retha, da ti ispircam svoju verziju: Lovro ima super zeljezo, cak je i pedica ostala paf, jede sve zeleno, obozava voce i povrce, nikad nije bolestan (kuc-kuc!), imali smo jednu 2-dnevnu temperaturu otkad se rodio, i dvaput je smrcao bez temp. I kaze meni pedica nek ja njemu kupim neki Mulitsano-nesto, i da mu dajem. Ja mu naravno nisam to kupila, jer mi nije jasno zasto bi mu to davala? Dajem mu samo d vitamin. I sad, dal cu se zeznut, pa ce mu sfalit, ne znam.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

la,sutra sam popodne,al sam ujutro u akciji-shoping,a preksutra radim ujutro pa bi mogle popodne,a? ili u subotu ujutro?još mi više paše u subotu .

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

djevojke moje, na poslu sam i samo sam vas malo škicnula ...speed je, as usual
    intenzivno razmišljam o ovome što buba veli - hoćemo li znati/uspjeti odgojiti elu baš 'kako treba', da ju nigdje ne zakinemo, da ju ne 'ukrotimo' na uštrb njene energije, vedrine, izravnosti ... okružena sam primjerima 'razmažene' (u nedostatku prikladnije riječi) deriščadi koja ne znaju zapet, odustaju, boje se, a gdje se osjete jači - bahate se i iživljavaju ... jednim dijelom, mislim, i jer nisu imali granice, dobro, ima tu svega, ali razumijete što hoću reći ... već sad se suočavam s bacanjem po podu kad nije po njezinom, kompromisa nema, mora dobiti sve 100% ili nije dobro
    vi koji elu poznate, znate da je jaaako 'živahna', da se ništa ne boji, da je ful otvorena i izravna ... i drago mi je da je takva (kad ja nisam) - e sad, mene strah da to ne izgubi 'odgajanjem' a opet me strah da kasnije ne bude u sukobu sa (otprilike) svima jer ne prizna kompromis ... onda opet mislim, pa premala je da sve to razumije ...
    zbrkan post, i meni je sve to zbrkano u glavi, voljela bih čuti kako o tome razmišljate. pliz, nemojte samo iskomentirat 'djeca su, skaču, luduju, svi su takvi'
    i kratak update statusa s čuvanjem - imamo odličnu tetu, stvarno smo imali sreće, ela super funkcionira s njom ... u vrtić ćemo tu i tamo, poigrati se, na proljeće, ne prije
    što se 'drugog kruga' tiče, hm, još ni mengu nemam, a i na novom sam poslu pa ću morat malo počekat ...
    puse svima, guštajte

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Hej, jeste cjepili "bebe"? Mi još uvijek čekamo priorix, ne znam do kad čekati, ili da odemo u Slo? Kak je kod vas situacija?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja čekam Priorix.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj lali prvotno napisa
    la,sutra sam popodne,al sam ujutro u akciji-shoping,a preksutra radim ujutro pa bi mogle popodne,a? ili u subotu ujutro?još mi više paše u subotu .
    Možda bolje u subotu.
    čujemo se sutra pop. sms-om

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi došli s beba-riba. Dečki su me opet iznenadili - Roko pliva sam sa šlaufom! A niz tobogan se spušta ko veliki, samo se odbaci i spusti u vodu (mi ga dočekamo)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

vitamine kao i želejzo pijemo po preporuci pedice
    kejt drago mi je za tetu čuvalicu
    i meni je teško svaki put kad mu se "suprostavim" (što baš i nije prečesto)pa plače ali kaj da radim i frustracija je dio koji mora proći :/
    tješim se da se trudim najbolje kaj znam, čitam i sl, više me brine kaj gleda npr moje burne reakcije ponekad spram mm jer oni i tako uče o odnosima i kako se ponašati
    mi isto čekao priorix, navodno da niš prije veljače
    bravo roko

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    više me brine kaj gleda npr moje burne reakcije ponekad spram mm jer oni i tako uče o odnosima i kako se ponašati
    hm, da, nastojim se kontrolirat, al zna se dogodit da puknem. neki dan sam, da ne 'istučem' MMa, skakala (doslovno lijepo skakala gore dolje) po kući i vrištala. E. me zbunjeno gledala, krasan primjer sam joj dala.
    inače, nastojim prepucavanja ostavit za kad e. zaspi, al onda sam i ja već gotova i tako se lijepo samo taloži ... a i na meni se vidi kad sam ljuta, kol'ko god kao skrivala

priorix čekam i ne brigam, jaslice ne forsaju pa neću ni ja.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

irena i kejt- nemojte, molim vas, načinjati temu burnih rekcija. ne želite ni znati kakvih sam ja sve faza imala i ispada spram mm. ajoj sve me sram...

a što se tiće odgoja, točno pišete ono o čemu razmišljam. kako reagirati u određenim situacijama i kako znati dal si dobro postupio?
    ponekad nemam kim podijeliti dvojbe. kako (po)tražiti adekvatne savjete od ljudi koji te okružuju u svakodnevnom životu a čije su rekcije tipa:
    "još uvijek dojiš??????"
    "nosiš ju da zaspi??? ma pusti ju da se izdere pa će za dva dana prestat!!????"
    "prviše vi to bedinate!"
    itd,itd...

Citiraj Frle prvotno napisa
    bubimira, i ja sam dosla do zakljucka da bi L.trebao u svoju sobu, jer ga uvijek probudimo kad dodemo, a i mm hrce ko top, pa se Lovro vrti. Al nemogu si ni zamisliti da ga ne vidim po noci. Kako ti je to uspijelo?
    pa trebalo mi je poprilično dugo da popustim. mm me dugo nagovarao da samo probamo jednu noć pa ćemo vidjeti. i tu prvu noć se probudila samo jednom. inače nam je baby phone stalno uključen, i kad mi idemo spavati imam ga uključenog na noćnom ormariću. tu i tamo ju odem škicnuti i obavezno ju pogledam prije nego ja odem spavati. pred jutro tako i onako dođe k nama jer kad se probudi oko 5 i mm ode po nju ona kaže mama i pokazuje s prstom prema našoj sobi. dođe na ciku, zaspimo skupa i dalje spavamo zajedno do jutra.
    kažem ti trebalo mi je sto godina da otpustim tu kočnicu u glavi a kad sam konačno počela spavati malo bolje više uopće nisam o tom razmišljala kao o nečem lošem. na kraju krajeva ona se lijepo naspava i ja skupa s njom i nema više 100 buđenja po noći i onih beskrajnih nacicavanja. to jedno cicknje oko 5 je za mene preporod.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kejt baš mi je drago zbog tete čuvalice!

Što se odgoja tiče ja ponovo čitam Juula i čini mi se da uopće neću "krotiti" njenu prirodu, smatram da sam veliki ustupak nekom svom viđenju odgoja napravila samim tim što sam ju dala u jaslice, nametnula joj "režim" kojeg sigurno nebi imala da je samnom ili da ima tetu čuvalicu.
    I je lako odgojivo dijete, surađuje s nama, jasno daje do znanja što joj paše, a što ne i mi se prilagođavamo njoj. Mene je jedino strah da neću prepoznati znakove njezinog nezadovoljstva, da neću opravdati njeno povjerenje, da će neki moji (nenamjerni) postupci utjecati na njezino samopouzdanje...
    Od kada ju imamo uopće ne podižemo ton u njenoj blizini, ako se baš moramo posvađati radimo to kada ona zaspi, a kod ovoga me više strah toga što ona osjeća da nešto ne štima i mogućih loših osjećaja koji se kod nje zbog toga mogu javiti...

Mi čekamo Priorix, ne žuri nam se s cjepljenjem.

Nas dvije putujemo u Istrtu na doček, a svima želimo sve najbolje u novoj godini, da vam se ostvare sve želje!

Pusa

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    pliz, nemojte samo iskomentirat 'djeca su, skaču, luduju, svi su takvi'
    eto, Rok nije takav, a ja pak ne znam jel da slavim ili tugujem jer se s jedne strane pitam jesam li ga ja spletom okolnosti kako 'zauzdala' u samome startu :/ ...

mislim da smo svi još zbrkani i kako god bilo i što god napravili mislim da ćemo uvijek preispitivati svoje postupke - to i je ona napornija strana roditeljstva.

inače, mi smo u fazi skidanja s cice i za sad nam ide iznenađujuće dobro :D ...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa zašto, miha? mislim, ovo sa 'skidanjem' s cice

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Drage moje,
    samo svima veliki pozdrav i svako dobro u Novoj godini! Lijepo se provedite sutra i uživajte!
    ...a da vam prišapnem - mi smo počeli raditi na svojoj "novogodišnjoj želji"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •