Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 150

Tema: ZPB 05 (8. dio)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    pa zašto, miha? mislim, ovo sa 'skidanjem' s cice
    kako to misliš?! pa bilo bi dosta!!!

već 15 mjeseci dojim s ranama abnormalnim ritmom, a noćni podoji od svakih pol sata-sat me (posebno otkako radim i uza sav posao oko njega koji sama obavljam) dodatno psihički i fizički iscrpljuju. ionako toliko jede preko dana da mu cica više zaista nije potrebna!
    naravno, idemo postepeno - za sada smo tek naučili zaspati bez nje :D !

annie - svaka čast! sretno svima koji će slijediti tvoje stope...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

miha kako ga uspavaš bez cice? Nama je to išlo dok je htjela bočicu ali sad kad pije iz čaše ništa od toga. I počela je tražiti cicu kad je posapana što do sada nije radila.
    Problem je kad ja radim do kasno jer je onda budna do ponoći dok ja ne dođem doma. [/b]

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

stvarno miha,kako uspijete zaspati bez cice?
    nama to ne uspije niti preko dana,a kamoli navečer

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sad nas namjerno drži u neizvjesnosti, neće s nama podijeliti to moćno saznanje

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

he, he ...

a što da vam kažem? nema nikakve mudrosti...
    počelo je prije 4-5 dana kada sam ga išla uspavljivati (s cicom naravno) i on ni nakon skoro pol sata cicanja nije zaspao. onda smo se još pol sata natezali po krevetu, mazili, čitali slikovnice da bi gospodin pokazao prstom prema cici i rekao 'to'!
    na to sam mu ja (kojoj su se opet napravile rane) počela objašnjavati kako je malo prije cicao, da nema više mlijeka, da je cika umorna isto kao i on i da se mora malo odmoriti pa kad se prvi put probudimo da će onda dobiti... naravno, nije 'popušio foru' i počelo je cendranje, plakanje (ali ne i histeričan plač, što me iznenadilo), pa izvijanje po krevetu i sl. ali sam ja čvrsto odlučila ne popustiti. i tak je to trajalo nekih 30-40min., on je plakao i izvijao se po krevetu, ja sam ga ljubila, mazila, masirala mu nogice, pričala naše uobičajene priče i govorila mu 'ne, ne' kad bi pokazao prstom na cicu i onda je samo odjedanput zaspao :shock: .

eto, te noći je odspavao u komadu nekih 5 sati do prvog buđenja (tad sam mu naravno dala cicu), pa onda još do jutra 1-2x.

sutradan sam ga (kao i obično) za dnevno uspavljivanje provozala 5min. autom po kvartu pa ga prenijela u krevet, a navečer sam ostala paf jer sam očekivala priču od prošle noći, a ono on samo 3-4 puta pitao 'to', ja rekla 'ne, ne. tibica nam je puna i još nema mjesta u njoj' i on ni a ni b nego zaspao za 5-10 min.

eto, to je sva mudrost-nikakve bočice, čajevi, mlijeka! nisam vam baš pomogla, jel?
    večeras smo se doduše opet malo pomučili, ali nisam posustajala.

i da! prije bi se uspavljivali na cici, a sad je to nekih 30min. plaženja po meni i maženja, a kako je navikao da mu lice na cici dodiruje kožu dok tone u san, sad prisloni svoje lice na moje i tako zaspi .

još smo friški, ali s obzirom na to da zadnjih bar 6mj. nije zaspao nikako nego na cici ili u vožnji - kao što netko jednom reče:"vidim svjetlo na kraju tunela"!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Miha, a sad meni otkri drugu tajnu - kako ga iz auta preneseš u krevet da se ne probudi???

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

fino, koristim onih 5 minuta od trena kad zaspi - tad mu je san najčvršći i nema šanse da ga išta probudi...

nažalost, taj tren traje relativno kratko :/ ...

inače, tih 5 min od trena padanja u san je vrijeme kad obavljam i sav ostali teror nad njim - inhaliranje, kapanje nosa, presvlačenje i sl.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma meni kod Roka niš ne upali -ni tih 5 min, ni kasnije. Bez obzira koliko čvrsto spava, svaki put se probudi kad ga uzimm iz autosjedalice. :/

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Drage moje, želim vam lijep provod večeras sa vašim velikim 8) i malim .
    Sretna vam i "plodonosna" 2007-ma

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

zelimo Vam svima sretnu Novu i da vam se ostvari ono sto pozelite

p.s.Annie drzim fige i mi bi jednu malu curicu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    Ma meni kod Roka niš ne upali -ni tih 5 min, ni kasnije. Bez obzira koliko čvrsto spava, svaki put se probudi kad ga uzimm iz autosjedalice. :/
    a ne znam, Rok je valjda već navikao jer otkako radim (zadnja 3 mjeseca) preko dana se isključivo tako uspavljuje, dakle barem 1x dnevno ga se nosi iz auta u krevet...

inače, pridružujem se čestitkama svima za 2007. !

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ekipa, svima sve naj u 2007!!!!
    Na badnjak smo se konačno vratili u stan, čistim prašinu već tjedan dana ali barem smo doma...
    Jan je ok, zdrav, bili na pregledu i uho mu je još malo "mutno" kaže pedica pa moramo kod otorinolaringologa!
    U jaslice, opet, krećemo od utorka s tim da sam našla jednu curu za povremeno čuvanje ak zatreba, kad je, primjerice, Jan bolestan ali "nevidljivo" i dovoljno da ne smije u jaslice...
    Večeras idemo na neki tulumčić, baka i dida dadiljaju...
    btw..i mi se nosimo pri dnevnom uspavljivanju a navečer ga stavim u krevetić, mazim po leđima (jedno pol sata) i frajer zaspi...
    Annie bravo za vas..ja ću skupljati hrabrosti za tak korak...još jedno četiri godine

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Miha, wow! Kod nas nista novoga, nacicavanje po cijelu noc, uspavljivanje na cici itd.... no, to vec sve znate.

Mi se jucer vratili iz Nizozemske, bilo nam je super. Zach nevjerojatno puno prica, posebice nakon sto je proveo tjedan dana sa talijanskim dijelom obitelji. Definitivno sve kuzi i na hrvatskom i na talijanskom, nevjerojatno!

Annie, nadam se da ce vam se novogodisnja zelja ostvariti. Sada kada sam napokon dobila mengu, mozda i mi poradimo na tome.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

zaboravih reci, svima zelim sve najbolje u 2007 -oj!! :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

He, he, he! Prva sam :D ! SVE NAJBOLJE SVIMA!!!

mi se evo vratili s dočeka. bili na trgu. rok se sjajno držao sve do animatora, a onda oko 21:30 utonuo u san sve do pol sata prije ponoći kad ga je jura stublić probudio i nastao je urnebes - taxi pa doma ...

anyway - nadam se da ne vrijedi ona 'kako počne nova, takva će ti biti cijela godina' jer smo mi ispratili Staru i dočekali Novu s cicom u ustima ...

pozdrav!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Srecna Nova Godina svima!!!!! :D

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dobro jutro spavalice! Mi upravo ustali i ja se brzinski spremam za posao. Šefica zaspala u 21.30 nakon što si je odgeldala Ledeno doba a mi u 00.15. Nadam se da ste uživale.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A Roko je dočekao novu s nama na balkonu,gledali smo vatromet,opće nije pokazivao znakove umora. Išli smo svi spavat u 1, probudilil se sad (12.30)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drage cure, sretno vam svima u novoj godini
    miha, imam filing da se malo ljutiš što sam te pitala 'zašto'. nisam baš nešto u toku i stvarno ne znam za tvoje rane i ostali r'n'r. možda se ne namjestite dobro?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma neeeee, kejt !

to sam ja malo 'nabrijana' unaprijed zbog općenitog stava ljudi na forumu prema prekidu dojenja, pa makar on bio i nakon duuugih 15mj. sorry ako sam reagirala malo... hmm... jelte... prva si pitala, pa ...

a rane, ne treba biti u toku, imam ih od prvog dana - nekad je stanje bolje, nekad lošije, ali su moj vjerni pratilac od početka dojilačke karijere! prije sam bila ustrajna i trpila jer sam sama sebi zacrtala da ću dojiti godinu dana, sad je to već 3 mjeseca dulje od plana i polako želim prestati - naravno, ne forsam, pa smo tako i iz stare u novu ušli 45 minutnim podojem...

any way - odoh na odojak kod mojih. SVE NAJBOLJE JOŠ JEDNOM !!!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Miha,zaboravih, pravi ti je Rok na dočeku,baš je faca! A kapa je prava!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    Miha,zaboravih, pravi ti je Rok na dočeku,baš je faca! A kapa je prava!
    thanks!
    inače je to kapa za odrasle, ali kako smo mi malo glavatiji onda nam je taman !

(btw, majica nije uspjela, presitno je! ali, sva sreća to su zaključili prije nego su išta pokušali s majicom pa je ona otala netaknuta)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    (btw, majica nije uspjela, presitno je! ali, sva sreća to su zaključili prije nego su išta pokušali s majicom pa je ona otala netaknuta)
    Aha, a jesam rekla ja da će bit presitno! Ajde,bar nisu uništili majicu

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sve najbolje svim jesenskima i od nas!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

iz stare u novu ušli 45 minutnim podojem...
    i mi, a i sve mame koje sam čula danas. ajmo ovako - ima li 'ko da nije?!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sretna nova svima!!!!!

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kejt, znas da Zach tu nikada ne zakaze. Ja stalno dojim, posebice nocu, pa sam tako i novogodisnju noc.

Cure, htjela sam vam reci da sam pocela brisati nase jesenske bebe na '0-1' pa da se ne iznenadite kada vam opadne broj postova. danas sam obrisala 30 izdanja.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    danas sam obrisala 30 izdanja.
    zloćo !!! šalim se

nego, promaklo mi - zašto fali dosta toga? ne mislim sad na tih 30 izbrisanih, nego od kad sam počela spremati sva 'izdanja' dosta toga već nije bilo...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sretna Nova Godina svima!

mi smo bili doma, budni do 1, uzivali u vatrometu, Teo je vristao od veselja..ja sam u 5 do 12 jos cak pekla kekse

Miha - slikice su super!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Svima sve najbolje u 2007.god.!

mi smo se preselili u naš novi stan,i tamo smo dočekali novu godinu :D

miha slike su super

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

:D stigla nam je nova :D

stigla sam na posao, premorena od godišnjeg. 10 dana 24 sata s noom - zaboravila sam kako je to!!! bit će veselo na porodiljnom, kile se samo tope i dalje!

mi smo na dočeku izdržali do 23h, morali smo ipak doma jer je noa počeo padati od umora.
    tako da smo novogodišnji podoj imali oko 23.30, dakle ima netko da nije ušao u novu s podojem

nakon toga smo mm i ja kroz prozor gledali vatromet (koja romantika), pucalo se na sve strane, a mali spavao ko klada. inače se budi kad zakašljem ili mi zakruli u crijevima.

annie, sretno s novogodišnjom željicom!
    miha, slike su kao i obično 8)

ivee

Početno

SRETNA NOVA

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sretno svima
    i mi smo dočekali novu s cicom u ustima, probudila se od petardi dvije minute do ponoći i lijepo si dočekala novu na svoj način, zaspala za 10 min.
    Mi smo bili kući

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sretna Nova svima!
    Evo mene padobranski k vama.Ja već neko vrijeme škicnem tu i tamo na jesenske bebe i sve mi se čini da smo trebali biti s vama od početka.Među starijim zimskim bebama smo ali smo i dosta napredni,pa nam se sve dogodi mjesec,dva prije drugih.Tamo se sad uče prvi koraci a nama to već dugo nije ništa novo.
    Ali,nije to tako bitno,više me privuklo ovo sa uspavljivanjem samo na cici ili u autu (kod nas ista priča) i onda prenošenje u krevet i brzo cica u usta da se ne razbudi.Sve je to pet ali to znači da ja moram biti stalno u blizini.A sad počinjem raditi pa zato i gledam ovdje da vidim kako ste vi to riješile.
    Uglavnom nikako,jel da?
    On je u stanju ne spavati cijeli dan ako mene nema i ako ga nitko ne želi provozat u autu.A zaspat bilo kada je problem,i po danu i po noći,spavanje nije aktivnost na koju rado pristaje.
    Evo,oprostite na upadu,samo da znate da vas škicam tu i tamo.
    Puse svim "bebama"

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

momze sad sam se rasplakala (skoro doslovce), zbrislala si nas bez upozorenja (il je meni promaklo), stalno se spremam sačuvati svoje postove o Karlu i nikako naći vremena-jel postoji kakav backup...
    tužna sam tužna

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

inače SRETNA VAM NOVA
    mi smo proveli slavlje kod kumova, 4 para + 3 djece i jedno na putu, Karlo je bio budan do 11i15, probudilo ga pucanje, pa smo u ponoć cicili , došli doma u pola3 i proveli idući dan hodajući kao zombiji jer se naša ljubav probudila u 7i15

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

irenask - imam ti ja nešto, ali ne sve (kao što rekoh, dosta toga fali na forumu npr. jesenske bebe 39 pa hop na jesenske bebe 44 :? )

nego, jel niste vi danas trebali biti u grazu?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

sretna nova i od nas!

Annie želim da vam se novogodišnja želja što prije ispuni, a Roku jednu mali sestricu!

Mi smo novu dočekali u Istri, Ilo je cijelu večer proplesala u ormaru, oko pola 11 joj se prispavalo pa smo se preselile iz konobe na kat, zavalile se na trosjed i čekale ponoć. vatromet i petarde ju nisu probudili, spavala je do osam ujutro i probudila se orna za nove pobjede, za razliku od mene.

Svima šaljemo puse, idem kuhati ručak...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Noa je budna dočekala novu god. probudila se u 23 i zaspala u 2h. :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

irenask - imam ti ja nešto, ali ne sve (kao što rekoh, dosta toga fali na forumu npr. jesenske bebe 39 pa hop na jesenske bebe 44 :? )

nego, jel niste vi danas trebali biti u grazu?
    hvala, ljubim te za bilo koje jesenske, pošalji mi pp o obliku i primopredaji pa da se malo i vidimo

jesmo trebali smo al se od friendova mali jako razbolio (čitaj: završio na zaraznoj) i pokvario im se auto (oni su trebali voziti); imam auto ali mi se nije išlo samoj, a i nije da baš moram ići već više sniženje je pa hajdmo...

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Svim jesenskim mamama & tatama,klincima & klincezama SRETNA NOVA!

Mi u novu nismo usli podojem,zato se vec dva dana ne skida s cice.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ajme irenask, bas mi je zao!!
    pa, rekla sam vam nekoliko puta prosle godine da cu poceti brisati krajem prosinca. znam da me je sandra dva-tri puta pitala.

ne znam da fale brojevi, idem vidjeti. :?

ajde, necu sada dirati jos 10-ak dana, pa da stignete ostatke spasiti.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ajd nek jedna lijepo skine sve jesenske bebe 05 i lijepo nama ostalima maila da ne moramo sad svaka posebno, mislim pisalo se puno ima to dosta posla za sve poskidat, a, se slažete? tko će?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

momze ?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

momze ?
    momzica

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

SVE NAJBOLJE U NOVOJ 20007 GODINI...

NAJVIŠE KAJ VAM MI VELIKI I MALI ŽELIMO NAJVIŠE

ZDRAVLJA
    , A OVO DRUGO BU NEKAK DOŠLO,

KAJ NE ?

PUSA SVIM MAMA I BEBAMA

OD MAJE I LARE

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    momze ?
    momzica
    ajoj, zene!!
    pa kad cu jos i to stici???
    evo, pokusat cu veceras i vidjeti kako ide (posto to moram sve pjesice raditi - kopi/pejst), pa vam sutra javim.

miha, isla sam provjeriti. nije tocno da nedostaju brojevi 40, 41,42 itd... tamo su!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa kako?! ja u pretražnik upišem 'jesenske' (na 0-1) i izbaci mi npr. jesenske bebe 33 pa slijedeće tek jesenske bebe 44

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ajde odi na 12.-u stranicu na '0-1'
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewfo...ys=0&start=550

mislim da bi se trebale podijeliti oko snimanja nasih postova.
    ja mogu odraditi brojeve od 31 do 40.
    onda neka netko uzme od 41 do 50, pa 51 do 60 itd...
    tko se javlja?

mislim da je bolje da ih rascjepkamo, jer ce taj fajl imati puno MB (zbog avatara).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    ajde odi na 12.-u stranicu na '0-1'
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewfo...ys=0&start=550
    gle zbilja ...

jel to znači da onda nešto s pretražnikom ne štima? jer ja sam tražila preko pretražnika, upisala 'jesenske', i onda se ti (i još dosta topica) ne izbacuju :? ...

ja sam ono što sam našla kopirala putem excela, ono 'export to excel'. ali sad bih onda morala sve iz početka jer ne znam što mi fali...
    na taj način ne kopira avatare pa nisu veliki fajlovi.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •