Ovako.
Forum ili delovi foruma se mogu snimiti. Ja sam napravila gresku i nisam snimila sve sto sam htela. Na zalost. Imam samo neke od mojih postova, zapravo samo nekoliko stranica iz pretraznika (gde su izlistani samo moji postovi) ali linkovi ka tim topicima mi ne rade. Da ne duzim.
Oprostite sto sam napravila pometnju ali bila sam uverena da sam uradila sve sto treba.
Ja sada snimam cele "dobne skupine 0-1" jer tako mora da bi se obuhvatile svi topici Jesenske bebexy, da ne bi nesto ostalo izostavljeno pa cu tek ujutro moci da proverim snimljeno, jer treba puno vremena.
Ukoliko hocete da snimite delove foruma treba da imate mozillu i da instalirate dodatak za mozillu sa ovog sajta https://addons.mozilla.org/firefox/427/ Nakon instaliranja u gornjem meniju ce se pojaviti podmeni "ScrapBook" i tu se bira opcija "capture page as" i onda ima jos nekoliko koraka koje treba odraditi i posle se sve snima samo.
Ne znam da li da ovde napisem sta se dalje radi, ili mozda neko hoce na pp jer zapravo i nije uopste komplikovano nego sam ja zabrljala jer sam pogresno nesto oznacila i nisam snimila sve sto je trebalo vec samo jedan deo onoga sto sam imala nameru da snimim. Uh, tako mi je krivo..![]()