-
Sad tek vidim koliko me duuuugo nije bilo! Ja mislila da nisam pisala 2-3 dana, a ono - bar 10. :shock:
Ne stignem, popodne sam totalno posvećena Andreju, imamo za sebe nekih 3 sata prije spavanja, a kad napokon uspavljivanje završi, uvijek imam nešto za napraviti po stanu ili sam umorna ko pas pa samo gledam tv. Ni ne uključim komp.
Što se tiče dojenja, meni trebaju recepti za polagano odvikavanje. Problem su mi noćna dojenja pa me zanima kako ste vi to riješili - Bubimira?? Miha??
Andrej siki uglavnom više puta noću i za noćno uspavljivanje. Ako smo kod kuće, onda i za dnevno (baki bez problema zaspi, bez bočice, bez dude, i naravno bez sike!). Kad dođem po njega, nekad odmah traži siku, a nekad se ne sjeti do navečer. Ako traži, nema toga što će ga odvratiti od njegovog nauma.
Jedini napredak nam je što se, kad ga uspavam, oko 21 h, ne budi do ponoći,tako da polako mogu razmišljati o nekom večernjem izlasku
Zach me baš iznenadio sa svojim fondom riječi!! Svaka čast :pljes pljes:
Andrej svaki dan usvoji neku novu riječ, ali rečenica još nema. Nove su nam: "bavo" (bravo), "nema", "daa" (draga, uz milovanje),"bzo bzo" (brzo brzo kad bježi od nekoga, kao igra).
Jučer se počeo penjati na stepenice, dvonožno. Ja se frapirala.
Ali povrće i meso i dalje jako slabo jede.
Ra, neka je dečko, bit će još vremena za male zvončice!!!
Kejt, vjerujem da ti je teško. Kod mene je radno vrijeme fleksibilno, stvarno se ne mogu žaliti. I svaki vikend slobodan. Tako da sam sad zadovoljna, iako me posao stručno ne zadovoljava. Ali sve ima svoje. Pusa tebi i tvojoj mišici!
Što se tiče postova, ja snimala samo svoje, nešto kao dnevnik s foruma. Sorry, ne mogu pomoći!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma