Halo cure! Eto ja danas malo manje depresivna. Prije 10 minuta postala sam svoj zadnji ispit, cekam primjedbe na magisterij ali eto veeeliki mi je kamen pao sa srca!!! :D Sada mi predstoji rjesavanje malo ozbiljnijih problema ali danas slavim!!

Ivan me iznenadjuje svaki dan, sada je u fazi kada upija kao spuzva. Morati cu malo prorjediti njegova druzenja s didom-covjek lose utjece na njega! Covjece izluditi ce me to djete sa svojom urednoscu-izgleda da je takav po prirodi a onda se jos druzi s mojim tatom higijenicarom i to je neizdrzivo za mene poprilicno neurednog lava! Zatvara mi ladice, vice na mene kada drzim vrata od frizidera otvorena, zatvara mi vrata od vesmasine, nosi pelenu u kantu, bocicu nosi odmah u kuhinju kada pojede... jadna ja

Spava prilicno dobro po noci, a po danu jos nekad spavamo dva puta nekad jednom. Ako ja nisam doma moze ga uspavati bilo tko ali kada sam doma sve ih tjera.
Jucer sam se iznenadila kada sam skuzila da se uopce ne boji mraka! Useta u mracnu sobu bez ikakvog problema, zatvori i vrata i onda mirno zove ako sam ne moze otvoriti

Danas mi je moje dijete pokazalo da je naucio premotavati teletabise na videu! Prvo sam mislila da je slucajno, ali kad ono stvarno zna!
I na kraju-moje malo cudoviste i dalje komunicira s "e"

Eto dugo se nisam javljala pa sam se sada morala malo hvaliti mojom bebom