-
Ova tragedija je stvarno .... pritragicno... majko sveta , ne mogu nikako , nikako prestat mislit na to ...
Miha, E vidis zasto nisam prije o tome nesto pitala ( o kolicima) .ovo ljeto u dubrovniku vidim kolica , onako kao normalna izgledaju , ali ina ju attachment sa strane u stvari , koji se ocito moze skinuti , a za vece je dijete ..primaknem se malo , bebe confort... reko nacu ih , zena iz francuske.Ja na web. site ima , ali nema tih.... izgedaju onako kao da su na ona loola kolica sa stane nasarafljena kisobran dodatak.Ma tako prakticno. Mozda joj je to kucni uradak strucnog muza.ja nisam te srice
. A ova koja sam ja narucila su u stvari namjenjena djeci razlicitih dobi ,mada mogu biti i za blizance.Moja je mama imala blizance .ko zna , mozda posluze i u tu svrhu.Danas idemo u samobor u neki stake house i na kremsnite....mmmmmmmm. ima li ko iz samobora da nam se pridruzi?
Sinoc sam nakon duuuugo bila u kinu m apokalypto.Film mi bas super, nije za svaciji zeludac.Ima dosta nasilja. Bas lipo malo izaci...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma