Jao Nitica držite se![]()
nitice,![]()
jadan mali misic!!
drzimo fige da ga virusici ne uhvate!!
cure ja vas škicam alio stvarno nemam pojma kaj da pišem jel nam svaki novi dan nosi nove stvari.....Nitice ti znaš da je meni medenjak na posebnom mjestu u mojem malom srčeku
Nitice, žao mi je.![]()
Držite se.
Pozdrav Romini i Maurenu.![]()
Priorix ćemo naručiti preko naše pedijatrice.
Asja i njene prijateljice, preslatke su.
Lana mi je u totalnoj komi.![]()
Već dva dana opako kuri.
Čvrsto smo odlučili potražiti tetu čuvalicu.
Ena pusaj Lanu![]()
Pa eto, piši nove stvari - svaki danRomina prvotno napisa
. Tako bar nećemo zaboraviti neke sitnice koje se događaju nama i našim malenima
![]()
drzim fige za cuvalicu!!
ja sam stavila na pdf.u jaslice i vrtici kontakt neke nove agencije za dadilje,pa skicni ako ti moze pomoci!
pusa lani!!
mi jos nismo cijepili lanu!cekamo i dalje priorix!
Kaj i vi imate Lanu?bucka prvotno napisa
![]()
a s kim ti imaš Lanu ako smijem pitati ?bucka prvotno napisa
![]()
daddycool prvotno napisa
![]()
Ne javlja se....![]()
bucka![]()
a gdje držiš Lanu??? pa možda nju stvalno furate fizijatru a Nika je za pokazivanje
MNataša, da li je Lena imala kakve posljedice nakon cjepljenja, Vid ide u ponedjeljak :/
Nitice![]()
Romina pa daj se koji put javi
(doduše i ja malo zabušavam ovih dana ali.....)
Mirta je l to vi idete na Mo-pa-Ru, ili je to vec ono 5u1? tj. jednostavnije, koje je to cjepivo(malo sam ljena za trazenje po stranici prije)
Izgleda da je naša Vlatka rodila!!! :D :D
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=732536#732536
Sretna vam svima nova godina!!!
Fran i Asja su pravi slatkisi, ma nemam reci..
Ena, jako mi je zao zbog bebice, zelim vam svu srecu da uspete uskoro!
Ivonna, mozda andrea daje znakove da joj se piski?
Novi je tako pokazivao na pocetku skidanja pelena.
DA, SKINULI SMO PELENE!
Neverovatno, sve se odvilo za desetak dana, sad nema ni nocnu, a ne moram da ga budim posebno za piskenje, mada se nekoliko puta budi za sisanje. Uopste mi nije jasno kako uspeva da jos i peije mlekce preko noci i ne upiski se!
Ukakili se nismo u gace od odprilike 15.12.!
Svima vam savetujem da kupite oblu tutu, nasa je obicna curver i totalni je zakon!
Vlatki i ovde cestitam rodjenje sina, a Romini saljem poseban pozdrav!![]()
Vlatka čestitam!!!![]()
Kli kli ne mogu vjerovati kak je Novi napredan!! Mi smo još daaaleko od skidanja pelena. Tek je počeo skužavati da njegova guza prdi.![]()
Ak vam se da malo ŠKICNITE NOVE FOTKICE
Nitać, Matija je presladakza ozdravljenje!
Kli, Novi je naš uzor! Mala pametnica!
Bucka, ja sam mislila da sam najveću glupost ja izvalila u vezi Fishermans frienda (umjesto fisher pricea), ali ovo tvoje dijete imenom Lana zaslužuje onog smajlića s peharom!
Vlatkici našoj i ovdje čestitam na velikom dečku Svenu!
Jadro, mi ćemo s Priorixom-sestra nam je rekla da dolazi oko 15.01.
Romina, daj nam malo pokaži Maurena! Ljubice naša....
Mirta, kako ti i bebica, kako Vid?
Asja je pravi bombon!
Ena, pusi Lanu!
i svima ostalima pusice i puno ~~~~~~~~~~~~~~ da nam ova godinica bude puno zdravija od prošle da je ne moramo prespavati!![]()
Kako je taj mali Matija presladak!!!![]()
Bravo za Novija!!!
Kod nas tuta funkcionira samo kad je baka prisutna :? , inaće joj nije interesantna. Jednom se čak uspjela malo pokakati u nju.
Mo-pa-ru, nema priorixajadro prvotno napisa
Novi bravo za tutu - mislim da će Vid nositi pelene i u školu
blago Vlatki
Niticetebi i preslatkom i vec velikom Matiji!
Mirta, kaj se bunis, imas ti jos lufta
Jako mi je drago zbog Vlatke..i ovdje im cestitam na bebici.
Mi smo vam na sve strane. Danas sam malo bila u shoppingu u Mariboru i totalno mi je to trebalo, sutra idemo na jedne krstitke..stalno smo u pogonu pa slabo i pisemo. E,da..intenzivno se druzimo s ljetnim bebama 2006...u srijedu smo bile sve 3 na jednom okupljanju i bas nam je bilo lijepo! A kad cemo se mi okupiti?
Nažalost - je. Prije toga nikad nije imala reakcije na cijepiva a i pedijatrica nas je malo iznenadila kad smo došli na kontrolu.Mirta30 prvotno napisa
Nakon tjedan dana je dobila jedan osip, tjedan iza toga još jedan, pa se onda razboljela - kašalj, nos i ostalo. Do tada nikada nije bila bolesna, nikada temperature. Iako jš dojimo i nije u vrtiću nekako mi se čini da se nakon toga cjepljenja češće razboljeva. (ove sitne i dosadne prehlade i viroze) Možda je to slučajnost a možda i nije, ne znam. Da me netko ponovno pita sumnjam da bi pristala opet na MoPaRu.
Vlatka-čestitam.
Ivonna - drago mi je da si imala malo vremena za sebe. Pričaj kako je bilo, ima li sniženja...
A kad ćemo se naći? Dobro pitanje![]()
curke pumo pusa i pozdrava.Nikako da se javim, Matija već 2 tjedna je prehlađen , bili smo 3 puta kod doktora i stalno ponavljaju da je viroza.Sad je konaćno malo bolje ali sam nastavila ja i Nina(8 god) , obje smo na antibioticima.Mogu Vam reći da su mi blagdani prošli u bolesti ali se nadam da će biti bolje. E, da Matija je dobio neki osip po guzi i piši,a pije Klavocin ,kaj mislite da li je to uzrok? CICI JE JOŠ UVIJEK NAJDRAŽA I U OVOJ GODINI.
Vlatka punooooo sreće, A SVIMA VAMA PUNO PUSAAAA......![]()
MATIJA 30.05.2006.
Svim bolesnima pusa ozdravilica, Vlatka čestitam!
Matija je preslatki na sličicama!
Vi koji čekate Priorix gdje ga mislite kupiti?
Dobro jutro cure!
Prvo da i ovdje cestitam Vlatki na malom Svenu!
Pusa malim bolesnicima Matiji i Lani i vibre za ozdravljenje!
Kli-kli, Novi je stvarno faca, nama je skidanje pelena jos uvijek nedostizni san![]()
Sad sam pogledala Matijine slikice, koji medenjak sa tom kosicom![]()
Pusa svima.
Vikend je brzo prošao. Ne znam kako je vama ali meni tako fali vremena sa mojom princezom. Kako vi organizirate spremanje i kuhanje?
Kako se organiziram? Nikako!
Kuham i spremam kad Asja zaspe, a to je uglavnom oko 22 sata. Onda ubacim u petu brzinu, i uspijem koliko -toliko sve zavrsiti do nekih 00:30. I u jutro sam na nogama oko 06:30. Kako radna sedmica odmice, ja sam sve umornija i sve teze funkcioniram![]()
Ali, i MM cesto uskoci pa skuha nesto, a vikendom se obicno ne opterecujemo time sta cemo pojesti, skuham za Asju, a ostalo vrijeme posvetimo njoj. A da malo vremena provodimo zajedno, to stoji.
pedica je rekla da će nas nazvati kad dođe kod njihmamaineven prvotno napisa
Hoćete li cijepiti klince protiv Hepatitisa i krpelja?
Pozdrav svima!
Bubinima ~~~~~~~~~~~~
Matija![]()
ja preko tjedna kuham rijetko, malo pocistim, sve vece poslove radim vikendom ili ako je MM doma napravi nesto i on, inace kuha i sprema sveki![]()
ali ipak mi se cini da imam premalo vremena
Novi - bravo za pelene!
ne cekamo priorix al se ipak jos nismo cijepili
ja sam još uvijek na porodiljnom i cijeli dan sam zaposlena iako su mi cure već velike, osim naravno decka Matije.Ni sama ne znam što će biti kad ću krenuti na posao. Sa curama mi je bilo super, cuvali su ih baka i deda , a kad se trebao rodit Matija ostala sam u 9 mjeseci bez obadva, tako da nam je sve novo(zivjeli smo svi skupa moji starci i ja).Cure iako sam ih rodila 3, nekada mi tako fali majčin savjet i imam osjecaj da mi je Matija prvo dijete. PUSA SVIMA :D
eto cjepili smo se![]()
vid je vrištao iz petnih žila, užasno se boji doktorice
meni je bilo koma kada mu je sestra ubadala iglu u ruku, osjećala sam se kao nikada do sada![]()
(pogotovo zato što je doktorica spomenula moguće nuspojave)
uf................
jooj, siroti Vid,
ja nikad necu zaboraviti izraz lica kod prvog cjepljenja, kad nije znala ni vidjela sto joj se sprema, pa od osmjeha preko cuda do placa (malog)...i muka mi je kad se sjetim da joj opet moramo nanositi bol (koliko god kratka i mala :? bila)
mi cekamo Priorix...ako tko dobije info da je stigao molim da objavi..mene vec znaju u lokalnim apotekama, i pocet ce mi na vratima govoriti da ga jos nema![]()
pusa malom slatkom Vidu
Andrea posizi cim vidi nekoga u bijeloj kuti, neki dan je pocela plakati kad smo usle u mesnicu![]()
mi smo se cijepili moparu-om, planiramo se cijepiti i protiv hepatitisa, ali mislim da protiv krpelja necemo.
ja jos uvijek uspjevam kuhati svaki dan, ali ja ni ne radim, a kako ce biti kad pocnem raditi to ni sama ne znam :/
I mi ćemo uskoro na cijepljenje i to Infarixom.
Nakon zadnjeg cijepljenja se prehladio, mislim da mu je imunitet
oslabio.
Kad čitam da Novi više nema pelene (btw :D ), to mi se čini kao
neki paralelni svemir. OK, L zna pokazati gdje se pokakao, ali bas
ne priča preveć. Čekamo ljeto, možda progovori.
~~~~~~~~~~~~ bolesnima da što brže ozdrave!
Vidu pusa tješilica! Meni je isto muka od cjepljenja, mi ne trebamo Priorix neko cjepivo koje nije na bazi jaja a ima pojedinačne komponente - ne znam kako ću to nabaviti. Ima li tko iskustva? Ja isto niš ne stignem kuhati ni spremati, mama je prek tjedna kod nas pa ona to radi.
Kad se vec prica o vakcinama, da li neko zna da li se u moguce nuspojave ubraja i osip? Naime, mi smo se vakcinisali 25.12., a prije par dana Asja se osula po stomaku, kao sitne, sitne bubuljicice. E sad, osip je izbio nekako nakon kupanja, kad sam je namazala Johnsonovim baby uljem (dok je bila beba, koza joj se znala perutati od tog ulja i bila je izrazito suha), tako da sad nisam sigurna da li je osip od ulja ili od vakcine. Ako je od ulja, znam sta trebam uraditi, ne mazati je vise uljem (ne znam ni zasto sam to ucinila, jednostavno sam zaboravila da nam je pravilo probleme) i mazati bepanthenom dok osip ne prodje, ali ako je od vakcine, sta onda da radim?
Trebam li zvati pedicu?
Sta mislite?
Moja kolegica je isto rekla da joj je mali nakon Mo-pa-ru dobio osip. Možda da nazoveš pedicu, tek tolko da zna da je imao reakciju.
Koje cjepivo? Ako je MoPaRu onda bi moglo biti od cijepljenja.
Lena je imala osip nakon 10 dana koji je trajao par dana a nakon tog osipa dobila je još jedan, malo drugačiji. Pogledaj par postova prije, baš sam Mirti objašnjavala reakciju. Ipak nazovi pedicu, za svaki slučaj.
MoPaRu je u pitanju. Znaci, moguce je da je od vakcine.
MN, jesi li icim tretirala taj osip ili si jednsotavno cekala da prodje? Asju i svrbi, ali samo je stomak u pitanju. Koliko joj je dugo trajao osip?![]()
Pustili smo osip, nismo ga mazali ni sa čime. Malo ju je svrbilo ali obično kad bi se išli kupati pa je bila gola - isto samo po trbuhu.
Kažu da osip traje 3 dana i onda prolazi. Mi smo se bili malo zabrinuli jer je kod nje trajao 5 dana i već smo trebali slijedeći dan ići na zaraznu kod doktora koji je napisao studiju o reakcijama na cjepiva. Srećom, 6.-i dan je nestao. Eee, a onda je slijedeći tjedan došao novi osip, malo krupnije točkice, isto samo po trbuhu - on je prošao u najviše 3 dana.
Potpuno ista stvar, znaci to je to :/
Danas je treci dan osipa, nadam se da ce proci. Zvala sam pedicu, ali radi popodne, pa cu otici do nje poslije posla.
Hvala MN![]()
Nema na čemu.
Da li vaši klinci pjevaju? Lena pjeva non-stop - na nekom svom jeziku i baš je slatka. A još je slađa kad uzme knjigu i čita sa takvim žarom, nešto objašnjava, radi grimase, mijenja boju glasa - ma prava glumica.
Jučer kad smo se okupali, brišem ju a ona brblja, brblja i jedna od riječi je bila: pače. A ja ju bezveze pitam: Tko plače? (tako mi je zvučalo, da želi reći plače). A ona meni veli: Nana (curica koja je s njom kod tete se zove Lana). Pitam ju a kak Lana plače a ona stavi rukice na usta, napravi grimasu i počne kenjkati kao da plače. Plakala sam od smijeha.
Osim Lane s njima je i mali Luka. Prošli vikend je cijelu subotu brbljala Uka, Uka. Mislim da mi se dijete zaljubilo![]()
Curke ćini mi se da cure više prićaju od dečkiju. Matija obožava plesati i kad netko ostavi vrata otvorena on sav hepi viće bavoo, još priča mama, tata i pa pa i to je to. Ove noći se probudio u 23 30 i za ruku me odveo u dnevni boravak, važno sjeo na trosjed i čekao da mu pustim crtić-najdraži mu je FLIPER I PČELICA MAJA.Kad mu nisam pustila crtić, rukicom je pokazivao sekinu sobu, ja unutra a on hoće kompjutor, dajte zamislite u pola noći. Osim što cjelu noć paradira sa cici sad mi još treba da gledamo i crtiće.Ašto se tiće cjepljenja narućeni smo 13.02. i kad slušam vas mogu vam reči da sam pomalo zabrinuta.
PUSA SVIMA ZDRAVIMA I BUBANIMA![]()
[/url]
Pozdrav svima... mi se još nismo cijepili jer je lara već dva mjeseca više bolesna nego zdrava...
imamo gadnih problema s lijevim uhom i sad je to već kronično pa nije isključena ni mogućnost da će joj morati ugraditi ventilacijske cjevčice... ne znamo još ništa moramo čekati da prođe upala pa da joj naprave pretragu i onda će vidjeti što dalje... skroz sam luda, ne znam baš puno o tome, malo sam nešto čitala ali nisam ništa pametnija... ako netko zna nešto više, zahvat se zove paracenteza, puno bi mi pomoglo...
Novi je stvarno malo čudo... bravo za skidanje pelena!!!
Lara uvijek obavijesti da se pokakala, čučne kad kaka i kad je gotova nosi pelenu da ju presvučem... u zadnje vrijeme je počela skidati pelenu i imam osječaj da to radi kad joj se piški, ali u kahlicu još nismo uspjeli obaviti ništa... sjedi na kahlici i onda se digne i popiša se na pod![]()