Pa kao sto rece..
Moja Bubica nece bodije,pelene,gace,carape ili ti bilo sto slicno tome , nego eto golisa po stanu. Sva sreca nakon nekog vremena uspijem je nagovorit da stavi body,pa carape..pa mic..po mic..![]()
Problem mi je u tome da mi doma i nije bas tak toplo za bit gol,a opet ne zelim se derat na nju i nasilu je oblacit.
Inace pali dobro staro prijateljsko uvjeravanje..al to ponekad traje predugo,a nama se npr zuri ic van nesto obavit.
Jel to faza il kaj?

Odgovori s citatom
Sada smo nasli, kao neki, kompromis: cim joj skinem pelenu, ona hop sa kauca i protrci par krugova po dnevnom boravku, malo se zadrzi na parketu, samo da lupi par puta nogicama, opet jedan-dva kruga i onda uspijemo obuci pelenu uz neku bezveznu pricu ili pjevanje. smatram uspjehom kad joj u komadu uspijem obuci i pelenu, i stramplice, a o hlacama da ne govorimo.
. Ali sam fakat umorna kad se, nakon radnog dana, moram natjeravati sa njom po stanu i moljakati je da se obuce, posebno pred spavanje.
nudisitma
, teatralno baca odjeću po sobi dok ne ostane skroz gol i onda skače po kauču. pustim ga koliko mislim da je pametno a onda ga pokušam nagovoriti da se obuče (zamolim ga da se obuče, nudim druge aktivnosti, kažem da ne možemo raditi to i to dok se ne obuče), a ako ne ide uzmem ga i obučem nudeći istovremeno neku privlačnu zamjenu. ako počne šiziti i plakati znači da su mu pregorili osigurači, umoran je i krajnje je vrijeme za krevet.