-
Bretone AS 0-13kg_nema atest
na našem se tržištu nalaze kolica i As za novorođenče koja se prodaju u paketu 2u1 s tim da se AS prodaje kao "nosiljka" - identična je autosjedalici i u uputama stoji da je autosjedalica
Autosjedalica nema atest,
pojasi za vezivanje se ne mogu podesiti pravilno za novorođenče, sjedalicu ne možeš vezati u automobilu jer nema utore za pojase, sjedalicu ne možeš pričvrstiti za kolica već ju možeš samo nasloniti
u slučaju da ste namjeravali u kupovinu tih kolica ili te marke AS (jer je zaista jako povoljno pogotovu za trudnice koje imaju popust iz kluba trudnica") dobro pogledajte da li postoji atest i da li su kolica ispravna...
u uputama stoji da se može podešavati visina ručke...na kolicma je to neizvedivo
kako ja to sve skupa znam...susjeda ih je kupila maloprije i idemo ih vratiti ujutro jer su ajme majko...
evo to su ta kolica...
http://www.media-commerce.com.hr/adm...a_plava__1.jpg
nika editirala sliku
Dječja kolica s ručkom na prebacivanje i nosiljkom-autosjedalicom. Karakteristike: mehanizam za sklapanje jednom rukom, zaštitna prečka kao poslužavnik, dodatni pretinac na ručki za bočice, tri položaja naslona za leđa, velika košara za stvari, podesiv naslon za leđa, zimska navlaka za noge, prozorčić na krovu, remenje na pet točaka. Karakteristike nosiljke-autosjedalice: anatomski oblikovana, predviđena za dijete dobi 0-12 mjeseci (do 13 kg). Opremljena tendom – zaštitom od sunca i jastučićem za glavu.
Cijena: 936,00 KN
-
-
E to sam jednom spominjala... autosjedalica koja to nije, ali ju ljudi koriste kao takvu. Čini mi se da ima još netko (ne samo Bretone) ima takva kolica s tom nosiljkom koja nije AS....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma