Papa je pokazao cin 1imala sam kondilome, nestali su, sada sam dobila geonistin, ali gin je rekao da ih stavljam svaku drugu večer :? i Medazol 250 mg.
Hoće li nestati nakon terapije? molim vaša iskustva s cin 1![]()
![]()
Papa je pokazao cin 1imala sam kondilome, nestali su, sada sam dobila geonistin, ali gin je rekao da ih stavljam svaku drugu večer :? i Medazol 250 mg.
Hoće li nestati nakon terapije? molim vaša iskustva s cin 1![]()
![]()
hoće, ali moraš raditi na imunitetu. imaš na zdravlju odraslih cijeli topic o hpv-u.
znam, vidjela sam! Zanima me koje namirnice jačaju imunitet?
Inače pijem kapi Imunnal, je li to dovoljno? Pročitala sam da valjaju neke tablete aloe vera? :/hvala!
aloe vera se npr. ne smije uzimati dok se doji, tako da bi mogla biti zabranjena i u trudnoći - raspitaj se o tome!
Preporucam aromaterapiju u Centru Cedrus: www.centarcedrus.hr.
ja sam cin imala nekih godinu dana prije nego što sam zatrudnila, išla na redovite preglede (papa) i do trudnoće je jednostavno isčeznuo. ginić kaže da se to zna tako dogoditi, da samo nestane, bez posebne terapije...
ja sam prije 7-8 godina imala cin 1, a nalaz se s vremenom sam popravio, jedino sto sam isla na cesce kontrole. ne sjecam se koju sam terapiju uzimala, znam da su bile neke vaginalete...
cure, ja sam imala cin 2 koji je nestao bez ikakve terapije (svi brisevi su bili negativni, nisu imali pojma zasto je takav i nisam dobila nikakvu terapiju).
dakle, ni cin 2 ne mora biti strasan, a kamoli cin 1 (pogotovo sto sam cula da vecina seksualno aktivnih zena ima cin 1...).
naravno, druga je stvar ako uz takav cin idu i pozitivni brisevi na bilo koju bolest.
ja se sjecam da mi je ginic tumacio i kako se promijenio stav prema onim tzv. ranicama (mislim da je strucni termin eritroplakija, ali nisam sigurna), koje se ranije palilo, zamrzavalo ili sto vec, a onda se s vremenom od te prakse mahom odustalo jer se ustanovilo da se time umanjuje sposobnost zaceca...
ja sam u trecoj trudnoci imala cin3. brisevi uredni.
u trudnoci je fizioloski smanjen imunitet (ipak dijete ima samo pola majcinih gena) radi ploda. tako da sam ocekivala poboljsanje nakon poroda. tako je i bilo. 2 mjeseca nakon poroda papa je bio cin1, a sljedeci, 10 mjeseci nakon poroda i nakon odradjene aromaterapije (gore spomenute), papa mi je uredan.![]()
meni su tablete koje sam dobila, a vidim i ti si dobila iste, izazivale reakciju (nisam sjedit mogla koliko me svrbilo), pa sam prestala sve uzimati i poradila na imunitetu - proslo nakon dva mjeseca
ja sam imala cin 2, onda sam zatrudnila i sve je nestalo samo od sebe. za imunitet je super jogurt, recimo acidosalus (iako je dosta skup), ne sjecam se gdje se kupuje, ukucaj na google sigurno ce nesto izaci. opcenito su ti jogurti kao super. meni je pomogla i akupunktura, jer mi se bio smanjio cin 2 na cin 1 (pa se opet povecao na 2, pa je onda dosla trudnoca.)
pozitivna sam još i na ureaplasmu urealictiumLutonjica prvotno napisa
![]()
nisam jošne smijem, rekao mi je gin da se moram suzdržat još barem 6 mj
jednom sam iamla cin1 i bila je samo neka mala upala.