Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: opet malo o zelenim stolicama

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    miho i mama
    jel mi mozes jos reci koliko vam traju podoji, koliko ih imas u 24 h?

kad kazes grcevi, jesu uvijek u isto vrijeme, kako se beba ponasa tada?

kad kazes da mlijeko nadodje, kad se aktivira refleks otpustanja, jel mlaz bude onako veliki, jel strca mlijeko na nekoj udaljenosti il samo curi, bez jakog mlaza?

i mozda bi bilo najbolje da nazoves sos telefon, jednostavnije bi bilo rijesiti tvoje probleme
    da imaš pravo, mogla bih ali sam već pitala pedijatricu za te narančate stolice, rekla mi je da sam ja nešto pojela pa...

još nismo upratili kad se točno grčevi javljaju. nekad je to oko 19, nekad oko 21 sat, a događalo se i u 3 ujutro. plače ili čak vrišti uz izvijanje i mlataranje rukicama i nogicama, plače na refule a između toga je budan i miran ili spokojno spava.
    rekla bih da su to maleni gejziri mljekeca ne štrca ali vidim maleni mlaz i jako curi u tom mlaziću.
    reci mi na što sumnjaš? moram priznati da mi tvoja pitanja ne daju neke smjernice
    e da, i podoji nam traju oko 20min,manje više i 10-ak podoja imamo u danu. nekad svako 3sata, nekad svako 2, pa i sat i pol, ovisi.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jako mi je tesko pratiti te po raznim topicima

ja mislim da vi nemate klasicne grceve tj kolike koji se javljaju uvijek u isti vrijeme i plac zna trajati satima a zatim kao da nista nije bilo

grceve koje ti spominjes, mislim da su to normalno tj bebina probava kojase navikava na sviejt izvan maternice i posto j e bebin probavni sustav jos nedovoljno razvijen, ja bih ga svakako sacuvala od dodataka bilo cega sto nije majcino mlijeko jer dodatno otezava probavu...znaci izbaci cajice, pogotovo zasecerene....

da li imate mozda alergija u boitelji? djeca najcesce znaju imati ovakve probavne smetnjez7bog majicne prehranwe recimo uzimanja mlijecnih proizvoda?
    vidimm da je dobivanje na tezini ok,

kod ovih grceva pomaze nosenje djeteta, masaza trbuhica, utopljavanje trbuhica (staviti toplu prelenu na trbuh) a jos jednom naglasavam nosenje i lagano njihanje, to najvise smiruje bebu...

nadam se da vam ide na bolje jer kako dijete raste, probavni se sustav razvija i probava ce biti sve laksa i laksa

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •