e sad sam stvarno stvarno !!!
(ne na vas, naravno)
već sam se nekoliko puta javljala ovdje sa svojim problemima, a sad sve te svoje probleme ovdje vidim ujedinjene!!!

sto puta sam do sada mislila da mi cura ima soor, ali svaki put kad sam je vodila kod pedijatrice (a to je bilo više puta do sada), dr bi mi rekla da nema simptome od soora i da njon ne sliči na gljivičnu infekciju. dala bi nam neku kremu za guzu i to je to!!! kako inače nisam pobornik nikakvih medikamenata, tako joj na svoju ruku nisam davala ništa (osim prva dva mjeseca njenog života kad je pila više nistatina nego mlijeka!!!)poslije mi je više bilo glupo voditi je u pedijatrice jer me već zadnji put žena pogledala tipa: "vi ste malo opsjednuti soorom!"

dakle, apricot pita:

1.a li kakvih promjena u usnoj šupljini?
2.ima li kakvih promjena na tvojim bradavicama (jače ružičasto, perutanje(ljuskanje, svrab)...
3.jesu li mu stolice eksplozivne, osim što su obilne?
4.jesi li ti pila kakve lijekove?
5.jedeš li pojačano slatkiše ovih dana?
6.jesi li imala kakvu vaginalnu infekciju?
7.je li maleni bio prehlađen?

a ja odgovaram:
1. uvijek lagano bjelkast jezik, a nepce potpuno bijelo
2. nekad da, nekad ne
3. da, jako eksplozivne i često sluzaste i zelene (nije gladna, dobro napreduje na težini, na zadnjoj kontr prirast od 630 g (sa 5.mjeseci)
4. ne
5. sad ne, ali Božić...
6. da
7. da

a sad dodajem:

1. uvijek crvena guza, sad se počelo to crvenilo lagano ljuštiti nakon uporabe desitin kreme (bila u paketu sretna beba)
2. često gnjavi na prsima - oče, neće, oče, neće
3. jako glasni gutljaji (ne znam je li to kliktanje)

SVI navedeni simptomi traju već TRI MJESECA osim ekspolzivne stolice, to je na dane!

jesam ja sada blesava što sam slušala pedijatricu ili?

by the way, kiss za Maju(Mayee) iz Zadra...