Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: mikcija bubrega???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

u jutro idemo na DMSA.
    tražit cu da budem unutra snjim kad mu stavljaju braunilu.inace sestre izbace van roditelje.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    u jutro idemo na DMSA.
    tražit cu da budem unutra snjim kad mu stavljaju braunilu.inace sestre izbace van roditelje.
    Nedaj se! Drzim fige da sve prode brzo i glatko.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sve prošlo super.
    ostala sam unutra sa malim dok mu stave braunilu.odmah sam rekla da ga smiju 2 puta bosti,a ako ne uspiju mi idemo doma.sestra se odma naljutila-kao da joj nabijam presing. ali zbog prošlog iskustva više malog ne ostavljam samog.
    bia je super.gleda je u mene.izvodila sam neke grimase i zabavila ga.plaka je samo taj tren kad su ubole.
    otišli da mu uštrcaju kontrast i nakon 2sata se vratili.taman ispred je zaspa.tako da je bia super.zadnje 3 slike se probudia pa smo mu držali noge, ali je bia pospan pa je gleda okolo.nalazi za tjedan dana.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

DMSA nalaz gotov i odnešen danas doktorici-nefrolog.
    separatna funkcija bubrega određena pomocu DMSA iznosi lijevo 46% ,a desno 54%.
    Lijevi bubreg- u donjem polu je tanji parenhim.
    kaže dokt da je urosepsa oštetila livi bubreg.ožiljci bi se trebali povuci u roku 6miseci od urosepse,a njemu nije.sad ce biti 10miseci od toga.
    ona želi mikciju da napravimo.i mogla sam danas pristati i vec bi sljedeci tjedan bia na radu, ali moj muž nešto mudruje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •