~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrog dečka
![]()
(i mamu i tatu da sve skupa što lakše podnesu)
~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrog dečka
![]()
(i mamu i tatu da sve skupa što lakše podnesu)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za malog hrabrog dečka i njegove roditelje![]()
Za dečka, za mamu
... vibram da sve brzo i bezbolno prođe.
Janoccka draga, predobro znam kako ti je.
Samo ti mogu pozeliti da operacija i oporavak prodje dobro kao nama - sve je ispalo bolje nego sam ja mogla zamisliti. Zelim vam isto.
Hrabrom Janu, mami
![]()
Drzite se!
Hrabrom Janu!
Mami!
Neka sve prođe najbolje!
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima...
Janu je ovih dana glavna zabava prelistavanje kataloga i raspoređivanje tko će mu što donijeti u bolnicu
Još uvijek se zna nakašljati i malo mu curka nosić... Totalno sam luda od trčanja za njim, navlačenja potkošulje u gaćice,obuvanja papuča i sl.
U formi je, to je dobro.Janoccka prvotno napisa
![]()
Važno da se polako oporavlja, a i ti si odahnula. Čuvajte se![]()
Ma nisam odahnula... Operacija je 12.04. Samo da se taj nos i kašalj ne razvije u nešto gore...![]()
Bože, šta ja brijem, mislila sam da je na postoperativnom oporavku!![]()
Naravno da onda nisi odahnula.
Ali drž'te se, znaš da će uskoro doći trenutak kada ćeš danu d gledati u leđa i zahvaljivati jer je sve prošlo onako... po špagici!
Vibram da nos i grlo izdrže do 12.![]()
Došli. Prespavali. Ošli.
Naša pedijatrica kaže da je sve OK iako curka nosić, njihova da je prehlađen. I sad ti znaj.
Operacija odgođena dok se to ne sanira. Vjerojatno 25og... Ne savjetuju nam duže odlaganje jer je boravak u bolnici jaaaaako dobro prihvatio.
Janoccka vibram za tvog malca i cijelu tvoju obitelj ~~~~~~~~~~~~~~
Znam kako vam je zbog same operacije i odgađanja, prošli smo to 3 puta sa Stelom.
Sve će biti u najboljem redu, samo se ti drži i budi smirena i hrabra. Jan će sve super podnijeti, klinci su nevjerojatni u kriznim situacijama, a ti budi uz njega.![]()
Samo hrabro i strpljivo!![]()
Svima vam želim puno sreće i šaljem još malo vibrica i od naše Stele (operirana 04.04.2007., nadamo se zadnji put) ~~~~~~~~~~~![]()
Janoccka vibram za tvog malca i cijelu tvoju obitelj ~~~~~~~~~~~~~~
Znam kako vam je zbog same operacije i odgađanja, prošli smo to 3 puta sa Stelom.
Sve će biti u najboljem redu, samo se ti drži i budi smirena i hrabra. Jan će sve super podnijeti, klinci su nevjerojatni u kriznim situacijama, a ti budi uz njega.![]()
Samo hrabro i strpljivo!![]()
Svima vam želim puno sreće i šaljem još malo vibrica i od naše Stele (operirana 04.04.2007., nadamo se zadnji put) ~~~~~~~~~~~![]()