-
propolis
Smijem li uzimati propoplis dok dojim?? :?
-
Evo i mene ovo zanima, zapravo vec sam ga uzimala ali nigdje nisam nasla da li se to smije?
-
Ja ga uzimam. Na njemu nema upozorenja da se ne smije. A ne vidim razloga zašto i ne bi smilo?
-
Ja ga isto uzimam. U apoteci rekli da smijem.
-
Ako se radi o propolis kapima, one su razrijeđene u alkoholu. ja sam jednom popila te kapi natašte, i još se čudim zašto se cijelo vrijeme osjećam ošamućeno ko da sam pijana
-
Pijem nativni propolis u kapsulama. Nema alkohola.
-
Pa mislim da u 15 kapljica ne moze biti tak puno alkohola da bi skodilo bebici, valjda
.
-
Mislim da ti ne bi smio škoditi, ali pitaj pedijatricu ili svoju dr.
Jer ja sam povremeno pila dok je Lanči imala 9-10mj, nije joj nis bilo..
I dalje dojimo...
-
Tema je malo starija pa podižem ako u međuvremenu postoje nova saznanja o propolisu i dojenju. Do sada sam izbjegavala pčelinje proizvode - nekoliko puta sam stavila pola žličice meda u čaj i nije bilo nikakve reakcije. No, bliži se buckićev rođendan, a ja krećem na posao. Radim u školi s klincima od 1. do 4. razreda. Inače sam dosta sklona prehladama, a počinjem raditi baš u vrijeme kada one najviše vladaju među klincima. Kako nisam radila godinu i pol strah me ću biti često prehlađena. Htjela sam početi preventivno piti propolis da ojačam imunitet pa me zanima vaše mišljenje o tome!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma