Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Moze li bez scroolanja?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Moze li bez scroolanja?

Postoji li mogucnost da se , kao na npr. googleu, nakon pogledane teme ne vracam na vrh pocetne stranice foruma , nego tamo gdje sam stala. Naime , obicno podjem po forumu od jednog kraja prema drugom pa me ljuti sto neprestano moram "trckarat" kako bih nastavila tamo gdje sam stala . A i zaboravim gdje sam stala .
    Nadam se da ste shvatile sto sam zeljela reci.

ivarica

Početno

ne bas
    ja podem na Vidi nove postove i onda na svakog kojeg zelim procitati kliknem desnom tipkom misa: open in new window.
    ovu stranicu sa new posts svako toliko dok sam online kliknem refresh pa mi izbaci na vrh topike s novim postovima.
    ali, vjerojatno ne pricamo o istom?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ne bas
    ja podem na Vidi nove postove i onda na svakog kojeg zelim procitati kliknem desnom tipkom misa: open in new window.
    ovu stranicu sa new posts svako toliko dok sam online kliknem refresh pa mi izbaci na vrh topike s novim postovima.
    ali, vjerojatno ne pricamo o istom?
    Ja smoco nisam ni ovo znala Hvala Ivka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne mislimo na isto! Meni je svali post u zadnja 2-3 mjesevca novi jer me nije bilo pa bih sad to malo -po- malo cituckala.Znam da se mijesam u interne stvari , nemojte zamjerit.Pitanje je zapravo za one koji su kreirali stranicu , fizicki .

ivarica

Početno

ahaa, mislis na izgled news grupa?
    ili opet nisam skuzila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja fakat nemam pojma o cemu Nuna prica a sad me zivo interesuje

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nuna prica o tome da kad dodjes na pocetnu stranicu foruma, zatim udjes u neku grupu,npr. "trece tromjesecje" pa u neki topic.........pa se zelis vratiti na pocetnu stranicu foruma, ono te baci na vrh stranice, a ne npr. na "trece tromjesecje". zatim se moras spustati (scrolati) do treceg tromjesecja.
    Nuna jesam li dobro skuzila?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

onda kad se zelis vratiti na pocetak podforuma, umjesto da kliknes na Početna ... ti kliknes na Treće tromjesečje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma meni ovo ko gluhih telefona

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tweety , skuzila si me! Emily , to ne pomaze jer mi onda izlista sve teme pod "trece tromjesjecje" , a ja zelim dalje dolje na odgoj pa jos dalje na burzu.A lijena za scrolanje! I jos , rekoh, zaboravim gdje sam stala pa iste teme otvaram2-3 puta .Npr.(Eh ,sto nisam rjecita ko Ifigenija!Ona bi to sigurno dobro objasnila i to s dozom humora .Pozdrav Ifigeniji )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nuna prvotno napisa
    tromjesjecje
    8)

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko se ja kužim u te stvari, na žalost, ne može

I mislim da je "Open in new window" metoda najbolja, jer ti "glavni" prozor uvijek stoji tam di si stala, dok teme otvaraš i zatvaraš neovisno o njemu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odlicno!Hvala!

ivarica

Početno

ako se vracas sa back ne vraca te na vrh stranice vec tocno tamo na stranici gdje si zadnji put bila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Osim u slucaju da sam pisala odgovor na neku temu. tad javlja "Page expired" i moram se vratit klikom na "pocetna".I vratim se na vrh pocetne.Al ne pisem odgovr na bas svaku temu pa je to
    u redu ... "Linost je sveta stvar!", rekao bi jedan moj profa.
    Hvala na odgovorima!
    Moze li me tko poucit kako se kaze za "velike" teme na pocetnoj str. foruma(Pravna pitanja, Dojenje, Porod ,F.burza itd) i kako zovete onda "male" teme koje se pojavljuju u obliku naslova kad se udje u pojedinu "veliku" temu(npr.u "F. burzi"-"Prodajem klokanicu"."Trazim tetu", "Zivotinjsko carstvo"...)."Male" teme sastoje se od pisama forumasica.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"velike" teme su najcesce podforumi, "male" u topici (od topic = tema) ili thread, ali ovaj potonji ovdje rijetko koristimo , a mozes reci i - tema.

nadam se da sam ti pomogla :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesi ,hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •