-
što se računa u prosjek
no, ništa mi nije jasno. budući da mi prijeti mirovanje u trudnoći (sad sam u 9. tj.) zbog komplikacija, u panici sam zbog love. možda sam stupid, ali koliko god puta sam pročitala ranije topike o komplikacijama i rodiljnoj naknadi uvijek mi ostaju nejasni odgovori na pitanja:
1. što se računa u prosjek po kojem se izračunava rodiljna naknada? samo isplaćene plaće u zadnjih 6 mjeseci ili i plaće i naknande za komplikacije!
2. što je to prosjek? meni je netto s uračunatim prekovremenima, a prije obustave kredita i sindikalne članarine, oko 4.000 kuna. kad odbijem kredit, prekovremene i članarinu ostane mi oko 3.000 kuna.
moja su primanja inače oko 5.000 kuna, ali u to je uračunat honorar i prekovremeni sati. MM ima oko 3.000. ako odem na komplikacije prihodi će nam bez mog honorara dastično pasti i znači li to da će biti još manji na porodiljnom. molim vas pomagajte jer sam u strahu da ću zbog love morati biti mama koja će morati početi raditi nakon 6 mjeseci prorodiljnog, što ne želim. :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma