podižem...
osjećam neke promjene kod svog dečka...doduše ne plače stalno (kao u naslovu)....neg jučer (rano rano zora) dobijem ja teperaturu do 39...mali papa niš alarmantno....no predvečer malac sav nikakav...em mu treba duže da zaspe, em malo oće sisu malo neće....konačno kad ga uspavamo ljuljajuć u košari (što do sada nije bilo potreba)...znam da će se probudit za 40ak min jer nije (po mom nahođenju) dobro jeo...nikad nismo imali problema s papanjem, položajem i sl...je, u početku skok u razvoju cca 3tj...od tad niš posebno...znao je on meni bit nervozan i navečer kad bi trebao ić spavat, i onda bi uzimao puštao sisu...al, sad ama neće zaspat...običavao je i zaspat na sisi...sad teško...ako ga nosamo, smiri se, al u jednu ruku postaje još razdražljiviji jer je prispa....kao primjer: preključer kad bi papao (a baš čujem i osjetim da vuče) odspavao bi 2, nekada i 3sata...sad ak bude sat....hura...!!ono ne znam više kak bi mu pomogla da zaspe...a i čudi me to njegovo igranje sa sisom...ne jede, neg povuče 2,3puta (osjetim) i onda sam "žvače"...pa zatvori okice...pa se za 20min sjeti 5put povuč...i tak....znam da ste pisale da se bebe mogu najest čak i u 1min...al meni se nekak čini da on to sve neš brlja....sise su mi full meke i uopće se čudim kak uspije povuć ... s težinom nismo imali problema...zadnja kontrola pokazala da je u 5tj dobio 2kg ...jel možda zbog moje temperature???, koju snižavan panadolom...pelene su ok!!...sad...kakav bi to skok u razvoju bio...ak povuče 2put pa za 20ak min opet tak...a u međuvremenu il malkice pritvori oči il se buni, plače, mlati i rukama i nogama...kakica u zadnje vrijeme svakih 5dana, obilna