-
Drvena kućica za djecu
Ispred kuće imamo mali vrt, a kći nam je manijak za penjanje i igranje (nisu li sva djeca
). Htjeli bi u proljeće napraviti neku drvenu kućicu njoj za igru, nešto poput onih u parkovima - drvene stepenice, mala kućica, možda tobogan i sl.
Može neka ideja, preporuka od kud krenuti, na što obratiti pažnju?
Voljeli bi to sami izraditi (i zbog novaca, i zbog gušta).
-
Super si se sjetila otovriti topic. I mene to interesira.
-
Mi nismo radili drvenu kučicu za vrt nego malenu drvenu kučicu za igru u kući i potrošili jedva nešto manje od 1000 kn za drvo i farbu i još je MM mjesec dana to radio nakon posla koliko je imao vremena. Ovo što vi planirate u vrtu moglo bi zahtijevati puno novaca i vremena. Pripremite se na to.
-
Našla sam nešto lijepo. Ne i ostvarivo, ali jako lijepo.. 
link ..
-
-
By the way, keti ti je preslatka, raste kao gljiva! vidjela sam update slikica
-
Šaljem sliku našeg dvorišta i drvene kuće od male plave. Kuću smo sami radili tj. tetak stolar koordinirao. Čekaju nas još završni radovi;
ide još ograda, ljuljačka, zavjese, natpis na kuću, etc.
Unutra ima prostor za spavanje koji je dignut "galerija", tako da cure preko ljeta spavaju u kućici. Ima policu, malu kutnu za sjediti i stol. Što ćeš više, kuća je velika mislim oko 6 kvadrata.
http://private.fotki.com/proljetnebe...icture086.html
-
zašto ja ne mogu do tih fotki
...
-
-
Bings, možeš molim te provjeriti link?
tnx
-
Sorry cure, probajte sada.
Slike su od prošlog ljeta, pokvario nam se aparat, kupujemo novi (kada veliki vudu od digitalnih aparata, moj MM konačno odabere) onda ću poslati slike kuće iznutra. Za sada...
http://public.fotki.com/Bings/na-pogled/
-
čuj, ovako iz daleka ne znam što bih rekla za kućicu, ali sam odvalila na dvorište... wow :shock: !
i ja biiiiiiiiiii
.....
-
Podižem ovo
ima li netko kakve nove informacije?
-
ponadala sam se da su ove stvarčice od Usluge Pakrac dostupnije. Ali, ljudi moji - koje cijene!
-
-
evo baš smo na forumskoj burzi debatirali o pješčanicima i ostaloj opremi, pa sam pokazala što se meni sviđa i što bi rado osigurala svom malenom
http://www.outdoortoysdirect.co.uk/W...Climbing-Frame
ima puno sličnih zgodnih stvari, ali treba od nekud početi.
ponovno pitam: ima li ovdje netko nezaposlen, tko bi se prihvatio izrade ovakvih stvari? vidite da ime nas zainteresiranih
-
Ej, pa to su super cijene na toj stranici.
Kućica za 89 funti :shock:
Meni su rekli da neću platiti manje od 10-15 tisuća kuna.
-
i mi bi, a ni nemamo svoj vrt
evo jednog (čini mi se) super sajta s nacrtima, materijalima i uputama potrebnima za izdradu svakakvih drvenih điđa - dječjih i pasjih kućica, klupica, mostića, drvenih guralica... :D
The Free Plan List - Below is a list of Buildeazy's own original free woodworking and project plans alphabetically listed
Free Plans - Browse by image
Kid's Play Fort
Dog House Plans
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma