Ne znam pitam li na pravom mjestu, ali eto pitam . Da li je netko koristio ovu zgodnu navlaku za stolicu i kako mu se svidjela?
Ne znam pitam li na pravom mjestu, ali eto pitam . Da li je netko koristio ovu zgodnu navlaku za stolicu i kako mu se svidjela?
Hvala ti, to sam vidjela. Mislila sam da čujem nekoga tko to već koristi
Pa Petar Pan je napisala
meni se jako dopalo. ne zauzima ni milimetar prostora i mogu je vuć svuda sa sobom..kak je mali, na stolicu podmentnem onaj tvrdi jastuk , malo deblji za stolice i na to nakačim sack n seat..i jede za stolom sa svima nama
Potpisujem ovaj moj je jos postavljen nekom spuzvicom ispod glave i ledja.Stalno mi je u torbi a u kom .sMT je super i mozes ici svugdje.Winnie The Pooh prvotno napisa
Ja ga takodje imami bas nam je jako praktican.
Baš sam juče mislila postaviti pitanje o sack'n'seat-u jer mi je djelovao kao vrlo praktično pomagalo. Hvala za informacije![]()
Mi doma imamo stolice sa jako visokim naslonima, je l se moze svejedno montirati? I kako se montira uopce?
Sasvim zgodno pomagalo, mi smo ga koristili na moru.
ALI... počeli smo sa 10,5 mjeseci i već za mjesec dana je skužila da se može ustati i stajati na stolici kako god čvrsto ja stegnula pojas![]()
Mi ga imamo, ali nikad nije ušao u upotrebu.![]()
Mislila sam da će joj se svidjeti više od "klasične" hranilice, jer je bila naviknuta na maramu i sling.
A zasto joj se nije svidjelo? Imas ideju? Je li moguce da joj se vise svidja klasicna sjedalica? Pitam jer je i mene strah da ne kupim pa da stoji u ormaru :/
Zato što je u ovom bila "svezana" za stolac. A ona ne može biti mirna ni sekunde (općenito)![]()
A jel netko to probao sašiti?
I mene ovo interesujespock prvotno napisa
![]()
Ja,ali stavljam ju samo kada smo vani u birtiji.Stavim njenu stolicu ispred sebe,jer je malo živahnije dijete,ali to traje možda 20' i moram ju vaditi van.Dosadi joj.
[/b]Engls, imaš kakav link po kome si radila ili kakve upute, tvoje savjete i slike? I meni bi to baš bilo super, ljetos mi je u bircu na autoputu napravio pravi dar-mar![]()
Šta uradih![/b]
Ne,ali...Posudila sam klokanicu i po njoj napravila donji dio koji ide pod guzu i na trbuh.Dio koji ide oko i na stolicu sam premjerila svoju kuhinjsku,te sam napravila duže remene kojima mogu omotati ss ukoliko sjedalica u birtiji ne odgovara.Ako odgovara tada samo nataknem na stolicu i E. zavežem oko struka,ali i oko ramena.Obzirom da nema niti trenutak mira,a i za moj mir našila sam i to.
Što sve nećemo napraviti samo da možemo u miru popiti kavu.![]()
20 minuta?????Engls prvotno napisa
Meni je to SF. 10 minuta najviše, ako ima nekaj za žvakati (kiflu).
U "našoj" birtiji se zna red.
1.Igračke,
2.Hrana,
3.Konobar Marko1/MArko2,
4.Zvečka oko koje je zavezana mala pertlica(žniranac).
Nakon toga mama...
pa, evo i luka je iznimno nemiran, ali sack and seat nekako podnosi. jest da se pokušava izvuć iz njega, visit sa strane stolca, ali mu još nije uspjelo...nisam ga koristila u birtiji,ali sam primjetila da mu se više sviđa činjenica što i on sjedi za obiteljskim stolom u vrijeme ručka, jer je u hranilici nekako kao zasebna cjelina![]()
evo, sad ima 13 mjeseci i sitno i još uvijek smo jako, jako zadovoljni i ne bi je mjenjali ni za što...