Koliko stara smije biti AS, a da je sto posto sigurna?
Koliko stara smije biti AS, a da je sto posto sigurna?
Ovisno o proizvodacu. Takva informacija obicno pise u uputama. Ako ne pise, preporuka je ne koristiti sjedalicu stariju od sest (konzervativni) do osam (liberalni) godina.
Hvala Ancice! To sam si i mislila, uputstava nemam.
Ako može neki prijedlog za novu AS?
U Zgb. Ona velika AS iznad 13 kg. Još nam ne treba, ali bacam stare stvari pa nisam znala što ću s ovom starom. Svejedno me zanima nekakav prijedlog pošto se ne kužim baš najbolje. Neku zlatnu sredinu - ni najskuplju ni najjeftiniju.
U stvari ne znam od koliko kg, uglavnom ona koja ide poslije one prve AS kao nosiljke. Sada smo u tome.
Ako ces bacat staru u smece, onda je dobro rasturi, tako da je ne bi netko uzeo iz kontejnera za svoje dijete misleci da je dobra.
Kaj se tice nove, ako vam se ne zuri onda sljedeci put kad ste u ducanu probajte par njih stavit u auto i vidjet kak odgovaraju i kak vam odgovara cijena. Tesko je preporucivat odredenu marku jer jako puno ovisi o vozilu i kako odredena sjedalica sjeda u njega.
Cure ajde molim Vas da ne otvaram novu temu odgovorite mi na pitanje.
Imam autosjedalicu Graco (0-9 kg) koja će u ožujku bit stara 7 godina. Ja trebam rodit krajem srpnja i mislila sam ju koristit obzirom da se ona ipak koristi najviše godinu dana. Jel to pametno ili da ipak kupim novu.
Mislim da bi bilo pametnije kupiti novu.Roko_mama prvotno napisa
Manje sjedalice imaju kraći rok trajanja, veće duže
Niš, onda bumo ipak kupili novu, puno hvala