J ima 8 mj.... ja mu u početku nisam potezala, a onda me dok na pregledu s 2 mj oprao i rekao da obavezno potežem.... i jesam, ali samo do kud ide i ne svaki dan.... polako se rupica povećavala.....
Zadnjih 2-3 tjedna mm brinuo o higijeni poslije kupanja i danas opet ja.... i imam šta za vidjeti.... rupice gotovo da i nema.... a vrh se prije dobro vidio i gotovo da smo došli do laganog prevlačenja od 1-2 mm.... aaaaaa i šta da ja sad radim.... mm je na terenu i nemogu ga dobiti na mob.... tako da ne znam šta je on radio.....
Sve skupa mi izgleda poprilično crveno i kad sam probala lagano prevući, odmah je počelo krvariti sa strane.... a samo sam lagano spustila kožicu do kud je išlo...
Dok nam je za mesarenje.... ja baš i nisam.... on mi je vać na pregledu s 6 mj rekao da moram jače potezati jer ne ide dovoljno brzo, tj. on misli da smo do tad već trebali prevući....a kod nas se samo vrh vidio....
Probat ću sa kamilicom sutra pa ćemo vidjeti.... strpit ću se još koji dan s dok jer stvarno ne bih htjela da ga mesare.... i nekako mi je to više odluka za J da donese, nego da mu mi mičemo dio tijela dok još ne zna ništa o tome....