U mi smo imali slican problem, Natasa.Fora je u tome da nakon "odljepljivanja" moras smoc snage da prevuces kozcu do kraja nekoliko puta u slijedeca dva dana.Prvi dan boli strasno. Ja nisam mogla podnijet bolno plakanje pa smo na odljepljivanje isli 3 puta . Sad sam bila definitivno odlucila da necu pustit da ponovno zaraste (zalijepi se).
Otisla sam u apoteku i kupila gel za anesteziranje (Lidokain 2%, nisam sigurna je li to ime ) Naglasavm da se nisam savjetovala s dr. , nego na svoju ruku.
Kad je trebalo povuc kozicu(nakon piskenja i kod kupanja) , stavila sam malo gela u prepucij (zavrnula bih ga dokle nije bolilo) , rekla Filipu sda malo "t rlja"![]()
, pa bi se gel uhvatio i na ranu. Kad vise nije boljelo , prevukao bi kozicu preko glavica.Treci dan vise nismo trebali gel. Dr. je rekao da mora tu kozicu povlacit vise puta dnevno.
Filip je vec velik i on o tome sad brine sam. Ja ga samo pitam ponekad povlaci li.

, pa bi se gel uhvatio i na ranu. Kad vise nije boljelo , prevukao bi kozicu preko glavica.Treci dan vise nismo trebali gel. Dr. je rekao da mora tu kozicu povlacit vise puta dnevno.
Odgovori s citatom