Citiraj Andromeda prvotno napisa
Mamazika,kako ste ga naučili da sam poteže ?I ja bih htjela svog naučiti ali ne znam kako :?
Sandraf,mislim da mora izgledati kao da je zalijepljeno s jedne strane.Nedavno sam i ja napravila paniku jer je izgledalo baš kako ti opisuješ i onda zvala muža da vidi a on mi je nato pokazao svoga i vidila sam da u biti tako to i treba izgledati :?

... ma nisam htjela nista pisati, jer nisam jos 100% sigurna, ali dosla mi je maloprije kolegica koja je s malim bila na odljepljivanju i koju sam naravno udavila kad sam otkrila da s nama nesto "ne stima".
Ona je svog sina jucer opet malo pregledavala (nakon zahvata) i rekla da s jedne strane izgleda zalijepljeno.

Btw, i mm je komentirao: "... pa to tako mora biti...", ali sam ja na to odgovorila "ako je tako - onda kod TEBE nesto ne stima...". Ali, valjda on zna bolje...

U svakom slucaju, mi pocinjemo s laganim "vjezbicama". Iako mi se cini da se je DAvid ovo ljeto dok je stalno bio gol - navjezbao dosta s pisolinom za cijelu godinu. On svog "plina" povlaci doduse u "pogresnom" smjeru, ali kozica je kozica, navlaci i rasteze se bez obzira na smjer...? :?