Citiraj tulip prvotno napisa
Da li je netko nakon nasilnih prevlačenja prepucija kasnije uspio normalno prevući ili su klinci imali problema s ožiljcima koji su se stvorili? doktori kažu da ako se jednom napravi ožiljak poslije dečki stalno imaju problema i na kraju u pubertetu ili kasnije ipak odluče doć na operaciju.
Evo nakon otprilike godinu dana se javljam ponovno na ovu temu (mislim da smo mi pričali na drugom topiku ali nema veze).

Ugl, ja sam od početkla malcu prilikom kupanja (npr jednom ili 2 puta tjedno) malo počistila pišu (znači ne nasilno povlačenje već samo koliko ide).
Kad smo došli prije nekih godinu dana na kontrolu pedijatrica unatoč mojem negodovanju i usmenoj zabrani nasilno prevuče, ne bnaš do kraja ali puno, tako da je mali vrištao i plakao, imao problema dva dana s piškinjem (jer ga je naravno boljelo) a ja sam morala ujutro i navečer povući i namazati garamicinom da ne dođe do infekcije. Grozno.

No, kako sam htjela izbjeći zaraštanje i dalje sam (kad mu se oporavio) čistila cca jednom tjedno, s malo ulja na vatenom štapiću, nakon kupanja.

Mučilo me što primjećujem sve više smegme (ono bijelo, ispod kožice) koja nikako ne izlazi jer još uvijek priča ne ide "do kraja" :/

Početkom rujna, prilikom jednom takvog čišćenja na prematalici nakon kupanja, vidjela sam da kroz jednu malu rupicu (novo odljepljeni dio) izlazi smegma :D i dok sam ja to počistila - skužila sam da se još i vjerojatno potpomognuto uljem, pomalo i ostatak odlijepio. Nemam ja pojma jer to sad skroz, veli MM da super izgleda. Naravno, mazala sam još dan dva opet garamicinom, jer je ipak bilo nakon odljepljivanja crvenkasto, pa da ne dođe do infekcije.

Sad je super, uskoro idemo na kontrolu i sigurno će to pogledati i pedijatar (ipak je sad već veći dječak) pa me zanima što će reći.
No drago mi je da je ta naša priča ipak završila relativno dobro.